IRC-Galleria

manjaana^^

manjaana^^

♣♫ HooCee ♣♫

Kiltti kuin mikä, ihan oikeesti!Tiistai 27.12.2005 23:49

*buahhahhahhaa* Joopa joo, musta nyt saa kilttiä millään... Mutta kyllä mulle joulupukki toi lahjoja että kait mä sit jotain oon vuoden aikana saanut aikaiseksi. Naapureille varoituksen sananen että sain joululahjaksi keittokirjan niin elkää ihmetelkö jos meiltäpäin näkyy aina viikonloppuisin savua - se on minä vaan kun "kokkailen" kotona ollessani. Kertoilin just viimeksi leirillä ollessa kuinka minä ja Ellu tehtiin 15 -vuotiaina TET:ssä ollessamme (oltiin siis Kauhajoella lypsytilalla 4H:n kautta maaseutuvaihdossa) ruokaa... Tarkoitus oli tehdä lihapullia, mutta siinä vaiheessa kun olin jo melkein saanu ruskistettua jauhelihan niin tuli mieleen että kuinkas näistä nyt enää pullia saadaan... xD Reisillehän se homma meni, kuten aina! :) Mutta hauskaa oli juuh, illalla naurettiin Ellun kans ihan kippuras kuinka hyviä ollaan laittamaan ruokaa.

Nyt on sitten AuK takana, 23.12. ylenin alikessuksi ja 09.01. saapuvat uudet alokkaat, joita odotan pelonsekaisin fiiliksin. Kuinka sitä pystyy opettamaan niille kaiken saman mitä meidän alikit opetti meille? Jaiks, mutta enköhän mä selviä...

Meillä oli muuten 20.12. tiistaina kurssijuhla... Voih, legendaarinen kurssijuhla... :D Ai kamala että siitä riittää juttua vielä vanhuuspäiville saakka! Meitsi sitten vähän innostui tanssimaan... Eihän siinä muuten mitään mutta kun baari on ihan täynnä ja siitä porukasta ehkä reilu 10 on naisia ja loput miehiä niin... *kröhöm* ei siitä sen enempää. Innostuin mä kyllä juomaankin, mutta ne puoli tuntia ennen lähtöä vedetyt kaks kossupaukkua koitui mun kohtaloksi ja mä sitten laattasin linkkaan... Joo, luitte oikein. Sitten sain itkuparkukohtauksen linkan ulkopuolella, itkin noin 3 minuuttia ja sitten nauroin taas - ja ilmeisesti kovasti nauroinkin. Tuvassa sitten sekoiltiin taas ihan mielettömästi, yhdelle tupakaverille koitui myös kossupaukut kohtaloksi ja se sitten vähän "piti tulta koossa" kehnosti siinä onnistuen. Mä sammuin yhdelle punkalle johon toinen tupakaveri peittelin mut mun makuupussilla... Muutenkin oli kauhee show päällä joka puolella. :) Aamulla oli aamulenkki normaalisti klo 6.10 joka sujui yllättävänkin hyvin - kun oli vielä kännissä kuin käki! xDD

Aamun eka palvelus olikin sitten sauvakävelyä ja sielä sitten olikin vähän krabben tynkää, hyvin mä siitäkin silti selvisin... Iltapäivällä pelattiin kaukalopalloa oppilaat vs. kouluttajat&apukouluttajat (voitettiin muuten 13-7) ja sielä meinas vähän tehdä tiukkaa mutta wohou en kuupannut jäälle... Krapula oli mun tähänastisista pisin, kesti noin iltakymmeneen saakka! Illalla vielä nukkumaan mennessä mietin että pitääkö lähteä vessaan halaamaan pönttöä enkä voinut nukkua mahallani mutta jotenkin mä johonkin kylkiasentoon nukahdin ja sikeästi nukuinkin. Itse asiassa mähän otin silloin sitten päivällisen jälkeen (klo 18.00) tirsat ja nukuin pari tuntia niin sikeesti ku vaan voi nukkua ja heräsin kellon ääneen ja siihen kun meidän koksu kysyi jotain jostain, olisko ollu sissitakista mikä oli mun peittona vai mistälie sitten, en nyt just muista... Hauskaa oli silti tuolloin tiistaina!! Kiitos vielä Aliupseerikoululle ja kurssille 161 sekä apukouluttajille ja kouluttajille - te teitte meistä ryhmänjohtajia!! :)

Nyt vietän sitten hyvin ansaittua joululomaa... Sunnuntaina vasta pitää takaisin... Nyt oon vaan lähinnä torkkunu ja vahdannu telkkua ja syöny karkkia. Noh, ei se kait väärin oo... Eilen oltiin Marin ja lasten kans pulkkamäessä. Vedin sitten heti ekassa laskussa Venlan kans nurin, toivottavasti se ei saanut mitään elinikäisiä traumoja siitä, se kun on sellainen herkkä... Pitää varmaan joku ilta lainata Marilta toista rattikelkkaa ja mennä Joupiskalle laskemaan mäkeä - yöllä. Se on vaan kaikkein hauskinta silloin kun on pimee eikä oo muita. Viime talvena mentiin jätkien kanssa laskemaan ja lopuksi vedettiin pari laskua sieltä ihan huipulta, mekin Ollin kans rattikelkalla kaks päällä. Ai saakuri että se laski sitten lujaa! Rinneravintolan asiakkaat vähän mulkkas kun "vuoren" päältä lähti pari hahmoa alaspäin ja sitten kun päästiin alas niin lähdettiin takas ylös. Ihme ettei meitä tultu häätämään sieltä pois, sinne ylös kun ei saa mennä pulkan kanssa ja se kielto kaiketi koskee myös yölaskijoita, heh!

Oho, kun kello onkin jo paljon... Pitää kai mennä tästä telkun ääreen jos sieltä vaikka tuliskin jotain. Kirjoittelen taas!

-Marjo-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.