IRC-Galleria

manjaana^^

manjaana^^

♣♫ HooCee ♣♫

Olen pieni undulaatti vain...Maanantai 11.12.2006 21:36

....ja aina niin nälkäinen. Mun kotiväki, mun kotiväki, on niin saita. Ne syöttää silliä aina vaan ja sitä en halua, vaan haluaisin vaan haluaisin, coca-colan ja jätskin.

Mulla on nyt koko päivän soinut kyseinen riparilla opittu laulu päässä ja ajattelin jakaa tämän jo hieman kohoavan vitutuksen muidenkin kanssa. Eiks olekin ihanata? :)

Tänään vietänkin kahdesta saamastani saikkupäivästä sitä ekaa. Jos jollain olis hyvä syy (ja samalla diagnoosi mun tautiini) siihen, miten mun ruumiinlämpö on ollut viikon verran 37,5 celsiuksen molemmin puolin, niin ottaisin mielelläni ehdotuksia vastaan. Mulla ei oo ollut mitään flunssan oireita (kurkkukipua, yskää tai nuhaa) ja tänään käydessäni lääkärisedällä, joka patisti mut verikokeisiin, todettiin ettei mulla ole mitkään arvotkaan koholla. Lämpö vaan ärsyttävästi pysyy juuri niillä lukemilla, että se riittää viemään mehut ja tänään se vei mut rahatkin, terveyskeskuskäynti kun maksoi 22e. Onneksi mulla sattui sen verran olemaan cashia mukana, olis ollu noloa sanoa, että mulla on 21e, saisinko mä laskun. :/

Pitää kyllä hattua nostaa niille, jotka eivät ota lainkaan opintolainaa ja tulevat silti (jotenkuten) toimeen. Mulle on tää joulukuu ollut kyllä tiukin kuukausi vähään aikaan. Työharjoittelussa menee joka päivä (5pvä/vko) noin 5e ruokaan+kaakaoon (muut juo kahvia niin mä lipitän Nesvikkiä), sit joululahjoihin on mennyt ihan mukavasti ja nyt tää ihmeen tk -käynti. Lisäksi tämän kuukauden rahoilla pitäis kai jaksaa maksaa juna+linkkaliput Forssaan mulle ja rapelle. Tammikuus on rapen ruokasäkin osto edessä (noin 50e), jossain välis pitäis maksaa 60e sakkolappukin puhumattakaan helmikuussa olevasta GooM -07 risteilystä. Voi pojat, rahanmenoa ei todellakaan voi estää. Tilannetta ei lainkaan helpota mun hinku kahdesta tatskasta, jotka mun on pitäny intin suorittamisen kunniaksi ottaa jo heinäkuun lopusta lähtien. Koko ajan tuntuu tulevan sellaisia 50-60e maksuja vastaan, eikä niitä pysty millään kiertämään (believe me, mä kiertäisin jos vain voisin). No jaa, kait sitä selviää, pitää vaan tehdä tarkka budjettisunnitelma itselle ja toivoa josko pukki muistais mua vähän rahallakin. :)

Joulukorttien väkertäminen on jo kohtuu hyvällä mallilla, joululahja puuttuu enää toiselta siskolta ja äitin lahjasta puuttuu vielä 2 osaa viidestä. Annan äidille nimittäin 5 lahjaa, jotka alkaa äitin etunimen kirjaimilla niinku esim. S=suklaata, A=arpa, R=ruusun tuoksuinen kylpyvaahto, I=ihonhoitotuotteita (mun äitini nimi siis ei ole sari, se toimi vain esimerkkinä) ja sit mä ajattelin piilotella näitä lahjoja ympäri taloa ja aina lahjan yhteydessä on vinkki seuraavan lahjan luokse. Tulee edes vähän erilaisuutta tähän perinteiseen traditioon, että annetaan lahjat, avataan ne, kiitetään ja unohdetaan. Saas nähdä, kuinka saan lahjoja piiloteltua sellaisiin paikkoihin, ettei äiti huomaa niitä ennen joulua. Paikka kun ei saa olla sit taas turhan vaikeakaan, että mammalla riittää mielenkiintoa etsiä. Hmm... Hiomista on vielä jonkun verran...

Ostin muuten tässä päivänä eräänä mulle Forssan asunnon oveen koirakyltin, jossa on pieni bokserin pää ja lukee Aina Valpas! Laitan sen sitten kakspuolisella teipillä oveen kiinni, jos sais vaikka vähän rispektiä kanssakulkijoilta. :D Hauskinta on se, että naapurin ovessa on about 4 kertaa isompi kyltti ja niillä on suunnilleen saman verran rapea pienempi koira, hehee! Sellainen ihmeen valkoinen karvaturri se on, joka on niin pelokkaan näköinen ja oloinen että olis hauska nähdä kun niille joku murtautuu et miten se koira suhtautuis asiaan. Sehän pelkää jo hissiäkin! :)

No joo, äiti kuului tulevan kotiin niin lopetan tältä erää ettei se näe noita lahjussuunnitelmiaan.






]l\/l[

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.