IRC-Galleria

manjaana^^

manjaana^^

♣♫ HooCee ♣♫

ÖkkömönjönenKeskiviikko 21.02.2007 16:02

Pienen tauon jälkeen iski taas pieni kirjoituspälpänen (suom. kärpänen) ja ajattelin vuodattaa tämän hetken tilanneraportin kaikkien ihanien ihmisten luettavaksi. Lukekaa ja itkekää... Tai voitte te nauraakin. :)

Lentsu alkaa olla parempaan suuntaan, kiito Burana600 ja Duactin (ja siis varsinkin tuon jälkimmäisen nesteenkuihduttajan). Silmät ei enää vuoda valtavina Niagaraputouksina ja nenä alkaa kans olemaan kuosis, poskiontelois on mägmää, mut se nyt ei olekaan mitään uutta. Johan tässä puoli vuotta hehkutin, että mikä on kun en oo ollenkaan kipeänä, eihän tässä osaa enää ilman poskiontelotulehdusta elääkään. Noh, nyt on taas ihan normaali olotila. :)

Koulutöistä sain yhden (abouttiarallaa 7 juttua enää tekemättä) tehtyä, kun kirjoitin messuista raporttia ja analyysia. On vähän sellainen olo, että missähän vaihees joku sanoo, että ai niin, meidänhän piti palauttaa tammikuun puoleen väliin mennes jollekin opettajalle joku työ mutta kukaan ei enää muista mistä opettajasta tai mistä työstä oli kyse. Sen verran oon päättänyt, että annan noiden töiden nyt vaan olla, teen niitä siihen tahtiin kuin se aikarajan salliessa on mahdollista ja sitten kun saan sen @#!%¤/"%%# tietokoneen hommattua niin alan tahkoamaan koulutöitä oikein tosissani. Eipä tää meno tälleenkään voi jatkua.

Vapaa-ajalla on hiljaista, kun ei ole oikein mitään suunnitelmissa. HelmiBaariin olisin likkojen kans halunnut osallistua, mutta en enää kehtaa pyytää töistä vapaata ja toisaalta oon niin rahan ahne kakkakikkare, että meen ihan mieluustikin töihin, varsinkin kun nyt tulevan perjantain palkka menee lähes kokonaisuudessaan yliajamani mummelin sairaskuluihin. Pirhanan mummot, niiltä pitäis tosiaankin ottaa polkupyörät pois siinä vaiheessa kun ne täyttää 70, oli ne sitten ajokunnossa tai ei. Sain muuten eilen mun sakkolappusesta uusinnan, tällä kertaa eräpäivän kera. Noh, sen suhteen ei ole ongelmaa, koska aioin muutenkin maksaa sen nyt maaliskuussa ja eräpäivää riittää 14. päivään saakka. Kyllä poliisit ja poliisilaitokset on kivoja, kun ne antaa niin pitkän maksuajan. :)

Maaliskuussa tehtävälistalle on vihdoin merkitty tatskan hankkiminen. Ja auta perkele armiasta, jos se miekkonen on hävittänyt sen tekemänsä muokkauksen siitä mun kuvasta....! Ja auta edelleen, jos se ei nyt maaliskuussa saa aikaiseksi ottaa sitä mukaansa sinne liikkeeseen. Meni tammikuussa hermot sen toimintaan kun ramppasin liikkeessä (silloin kun se edes oli auki koko lafka) 4 kertaa ja joka kerta sai lähteä tyhjin käsin pois kun "se on sielä toisen kansion välissä ja kansio kotona" tai "eipä se nyt tälläkään kertaa ole tullut mukaan". Seuraavalla kerralla toimin niin, että soitan sille maaliskuussa niin kauan että saan sen miekkosen langan päähän ja varaan kylmästi ajan vaikken ole kuvaa nähnytkään ja menen sinne tasan vasta silloin tatuoimispäivänä. Saapi riittää jo se liikkeessä juokseminen, although se on ihan naapurissa. End of that discussion.

Jabadabaduu, meitsi taitaa ruveta nyt tekemään saksan läksyjä ja hakea samalla jotain purtavaa tai jos ei muuta niin ainakin limpparia koulun ihanasta automaatista. Sitten muutamaksi tunniksi näivettymään saksan tunnille, sieltä kaupan kautta kotiin, koiran kans ulos ja sitten töihin puunaamaan. Onneksi huomenna ei tarvi herätä sairaan aikaisin kouluun.



]l\/l[

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.