IRC-Galleria

manjaana^^

manjaana^^

♣♫ HooCee ♣♫
- Olen koukussa shoppailuun, kiitos töiden ja kahden viikon välein kilisevän palkkapussin. Viime viikon aikana olin shoppaamassa about 300e arvosta. Nice. Ai, et mitä mä ostin sitten...? Noh. IdeaParkista tiistaina bootsit, marimekon laukun, marimekon penaalin, avaimenperän, pari pinssiä, pipon & lompakon. Nyt viime lauantaina menin sit Hämeenlinnaan kiertelemään ja sieltä kätöseen jäi: *kröhöm* bootsit (joo, toiset viikon sisällä), hopean väriset tennarit, hämähäkkikorvikset ja porkkana- rintakoru, toppahanskat, tummanruskea pusero Hennesiltä, Stockerin pusero Jim&Jillistä, Poppa Joelta (antikvaria) Elossa!- kirja ja cd-levy. Plus tietty molemmis paikois ruoat, juomat ja jälkkärit päälle.

- Soitin Forssan Marimekon liikkeeseen ja kysyin onko niillä Marimekon Pavilion- laukkua. Ei ollut, mutta pystyvät tilaamaan ja tilaus lähti sitten tummanruskeasta 70€ laukusta etiäpäin. Menee viikko pari ennen kuin saan hakea sen. Maltan tuskin odottaa! ;)

- Saan viikonloppuna vihdoin ja viimein kannettavan tietokoneen!!!!! Olen niin happy, enkä voi käsittää, miten oon voinut kituuttaa tähän asti ilman konetta. Nyt on jo oikeesti iso hinku tehdä kouluhommiakin, että saan kaikki rästit pois jaloista ja yleensäkin voin tehdä niitä kotona! How fonderful is that?

- Ja paitsi että saan tietokoneen, näen äipän. <3

- Rape on mamman murukulta. Edelleen se on vaan se maailman paras ystävä, koira, kuuntelija ja vaikka mamma nukahtaa illalla sohvalle käymättä sen kans iltapissulla ennen kuin aamuyöstä, se jaksaa siitä huolimatta heiluttaa häntää, pusuttaa ja rakastaa mua. En ansaitse niin ihanaa koiraa! En varmasti koskaan tule välittämään kenestäkään ihmisestä (perhettä lukuun ottamatta) niin paljon, kuin mitä tuosta karvapallosta välitän. Jos olisin palavassa talossa ja pitäisi valita, pelastanko koirani vai jonkun tuntemattoman muksun, en lähtisi talosta ennen kuin koira olisi ulkona. Niin se vaan menee.

- Tulevana sunnuntaina on koululla kirppari ja pitäis etsiä jotain myytävää sinne... Mulla taitaa kaikki varteen otettavat myyntijutut olla Jalasjärvellä, mut josko mamma vois tuoda jotain tullessaan tänne. Hope so. Parit laukut vois ainakin laittaa myyntiin. JOS maltan. :)

- Pitäis varata terveystarkastukseen aika. Ei jaksais.

Siinähän nuo tämän hetken mietteet, pitää taas kirjoitella kun kerkiää. Huomenna äikästä esitelmä, pitäkäähän peukkuja pystys!

SÃ¥n moro!

]l\/l[

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.