IRC-Galleria

manjaana^^

manjaana^^

♣♫ HooCee ♣♫

*dididiidiidiidiidiiidiiididiidii*Perjantai 06.04.2007 20:15

Alla on 35 väittämää. Jos saat rastittua yli 25, olet todellakin jälkeenjäänyt!

[ ] Olen kävellyt lasiovea päin.
[ ] Olen kompastunut kengännauhaani ja kaatunut naamalleni.
[x] Olen tukehtunut omaan sylkeeni. (MONET KERRAT! X))
[ ] Olen nähnyt Matrixin useaan kertaan, mutta en silti tajua sitä
[ ] Kirjoitan vain etusormillani.
[ ] Olen vahingossa sytyttänyt jotain tuleen. (EN TUNNUSTA)
[ ] Olen käskenyt kyttiä häipymään ja joutunut kuseen sen takia.
[ ] Yritin imeä pillistä, mutta se meni enemmän nenääni kuin suuhuni.
[x] Joskus kun ajattelen jotain hassua ja nauran kovaan ääneen, ihmiset katsovat minua kummeksuen.
[x] Olen yllättänyt itseni kuolaamasta. (VOI KUN TIETÄISITTE KUINKA MONESTI!)
[ ] Olen vahingossa aiheuttanut räjähdyksen.
[ ] Jos joku sanoo sanan "pieru", en voi olla nauramatta.
[ ] Olen kääntynyt väärään suuntaan yhden suunnan tielle monta kertaa.
[x] Joskus vain lopetan ajattelun ja tuijotan kauas.
[ ] On mahdollista nuolla kyynärpäätään.
[ ] Yritin juuri nuolla kyynärpäätäni.
[ ] Ihmiset usein ravistavat päätään ja kävelevät pois luotani.
[ ] Ihmiset usein käskevät minun kuunnella "sisäistä ääntäni".
[x] Purukumi on tippunut suustani puhuessani.
[x] Olen käyttänyt sormiani laskiessani helppoa matikkaa. (VIIMEKSI TÄNÄÄN 4+3)
[ ] Olen hypännyt ulos liikkuvasta ajoneuvosta.
[ ] Olen syönyt ötökän 5€ tai vähemmästä.
[ ] Teen tätä testiä kun minun pitäisi tehdä jotain tärkeämpää.
[ ] Välitän ketjukirjeitä koska pelkään uhkien käyvän toteen.
[x] Olen tehnyt jotain tyhmiä asioita kännissä. (MUUTA KÄNNISSÄ TEEKÄÄN KU TYHMIÄ)
[x] Olen juossut ympäri alasti kännissä.
[ ] Olen juossut golfkärryn rengastä päin kännissä.
[x] Olen etsinyt jotain esinettä joka paikasta ja vasta sitten tajunnut sen olleen koko ajan kädessäni. (TÄHÄN SOPII VARMAAN RILLIT JOTKA OLLU SILMILLÄ HELA TIDEN)
[x] Rikon vahingossa paljon tavaroita. (KAIKEN MIHIN KOSKEN)
[ ] Ystäväni tietävät olla käyttämättä isoja sanoja seurassani.
[ ] Ystäväni pitävät minusta koska olen hauska naurun kohde.
[ ] Kallistan päätäni sivulle kun olen hämmentynyt.
[x] Alan joskus selittää tarinaa ja yhtäkkiä unohdan mitä olin kertomassa.
[x] Olen tippunut tuoliltani.
[ ] Kun makaan selälläni sängylläni, tuijotan kattoa ja etsin siitä kuvia ja tekstejä.


12 kohtaa tuli, joten toivo ei ole menetetty! \o/

Jos sit kertois jotain tämän päivän tilanteesta... Ihan kuin mulla olis joku tilanne. :) Otsikon pitäis kuvata Benny Hillin tunnaria, joka mulla soi päässä tällä hetkellä ja jonka tilasin puhelimen soittoääneksikin. Pitäis vissiin ostaa lisää puhelimia kun olis niin paljon kivoja soittareita, joita haluais pitää samaan aikaan. Johtopäätös: kaksi puhelinta ei simppelisti vaan riitä. x)

Eilen tulin siis Seinäjoelle/Jalasjärvelle. Oli mielettömän outoa kävellä Seinäjoella kaupungin läpi, tuntui kun olis tullu vieraana tuttuun paikkaan. Käsittämätön tunne. Noh, viime vierailusta onkin 2 kuukautta enkä mä silloinkaan Seinäjoella juuri pyöriny. Siinä äitiä odotellessa kävin kaupoissa ja löysinkin pari kivaa juttua, niinku esim. puseron vappua ajatellen, isot arskat (en olisi ikinä uskonu, kuinka hyvin mulle sopii isolinssiset aurinkolasit), parit sukat, haalariin yks killutin... Laukkukaupaskin kävin, mut en ostanu ainuttakaan (!!!!!!). Niin ja ostinhan mä Helosania jellonille. :) Menin sit äitin töihin sen Helosan-purtilon kans ja meidän (mun ja äitin siis) keskustelu meni jotenkin näin:

minä: *otan purtilon esille* Kävin ostamas rasvaa. Arvaa mihin sitä käytetään?
äiti: *hämmästynyt ilme* Nytkö sä oot käyny....??
m: Joo
ä: Koska?
m: Viikko sitten keskiviikkona. Näytänkö?
ä: Näytä nyt *mä otan sukat pois* Ai ne oli noin isot (ei siis mitenkään pahasti sanottuna vaan positiivisesti) . Hienot on!

Lisäksi äiti sanoi, että hän on ihan päivä pari sitten ajatellut, että mitenköhän mun prosessi etenee kun oon tatskojen ottamisesta niin paljon puhunut ja vannonut et nyt talvella/keväällä ne otan. Kaiken huippu oli kuitenkin kommentti, ku äiti sanoi että jos silloin kun hän oli nuori, olis ollu mahdollisuus ottaa tatska niin hänkin olis varmasti ottanu. Puhuttiin lisäksi siitä, ku molemmat ollaan sitä mieltä et mieluummin tatska "näkymättömäs" paikas ku lävistys näkyvällä paikalla. Olin kyllä niin positiivisesti yllättynyt äitin suhtautumisesta näihin jelloniin et voisin sen voimin vaikka lentää... Tiesin, ettei se järkyty, oonhan mä noista puhunu, mutta että se oli noin innokkaasti mukana ja vielä kertoi omista haaveistaan, niin voi veljet, mulla tosiaan on maailman paras äippä! <3

Illalla olin sit M & H luona Ilmajoella. Juteltiin siinä ensin M kans ku "pojat" tuli sisälle, olivat ollu H veljen Land Roveria korjaamas pajalla. H siinä sit sanoi, että Marjo pääsee nyt ajelulle, enkä millään ihan tavallisella autolla. Ne on nimittäin jo ennemmin vaihtanu Land Roverin normaalikokoisten renkaiden tilalle sellaiset jättesuuret renkaat ja niin ne vei mut metikköön ajelemaan ylä -ja alamäkiä ja siis tosiaan keskelle sellaista maastoa mihin ei ihan millä tahansa mönkijälläkään tohtis mennä. Pystysuoraa mäkeä ylös ja luotisuoraa mäkeä alas. Hullumpaa menoa ku huvipuistos, nyt kun ei ollu turvavöitä niin mä välillä lentelin autos ku räsynukke. J vaan sanoi, et viimeksi ku ne oli vetäny sielä niin autosta oli hajonnu vetoakseli, jota ne oli ollu ennen sisälle tuloaan vaihtamassa. Ja pelittihän tuo auto, isoilla renkaillaan ja nelivedollaan. Järkyttävä pito voi olla yksis renkais, auto ei luistanu yhtään mihinkään suuntaan missään vaiheessa. Sain aivan uuden tuntuman siihenkin, miten hiekkateillä kuuluu painella ku autoon sisälle ollu pikkutöyssyillä minkäänmoista vaikutusta. :) Että kyllä maalla on mukavaa, kun on tilaa ja lelutkin on hieman normaalista suurempia. Ja "pojathan" on tosiaan yli kolmekymppisiä miehiä, että tiedoksi vain. ;) Hyvä suhtautuminen noilla tuohon touhuun, kun niin kauan painellaan täysiä ku se on mahdollista ja sit jos/kun jotain menee hajalle, se korjataan. Simppeliä touhua, sanon minä! Noh, mä istuin sit vielä jonnin verran niillä ja heitin lopuks M & H ja niiden kaverin Ilmajoen keskustaan Artiin ja lähdin ajelemaan kotia kohti.

Tänään olis sit suunnitelmis pyörähtää alkuillasta Seinäjoelle moikkaamaan kaveria ja jutella sen kans mukavia pitkästä aikaa. Kiva kuulla kuulumisia ihan face to face. Oon todennut, että säälittävän vähän tulee pidettyä vanhoihin tuttuihin yhteyttä. On muka aina niin kiire ja kaikkee (varsinkin tuota kaikkee), ettei sit vaan muista ottaa luuria käteen ja soittaa jollekulle tai kenellekään. Harmi. :/

Huomenna ollaan sit menos äitylin kans Keskiselle. Oon sitä odottanu jo ainakin parin viikon verran... Ihanaa mennä kiertelemään, ja käydä Nahkapaikassa. Mun pitäis löytää jotkut kivat ja vähän "siistimmät" kesäkengät. Muutenkin on tarvetta mut sit jo senkin vuoksi, et haluan noiden jellonien olevan esillä ja näkyvän. Jos mäkin sit sortuisin kokeilemaan jotain balleriinoja, vaikka oon sanonut, ettei sellaiset oo mun tyyliä tai etten piittaa. Saapi nähdä. Joku veska sieltä lähtee ihan varmasti mukaan, hehee! x)

Huomenna saatan, jos muistan, tulla kirjaamaan ylös päivän saldon. Be aware! :)

]l\/l[

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.