IRC-Galleria

manjaana^^

manjaana^^

♣♫ HooCee ♣♫
Jahas, siitä on kulunut pieni tovi kun viimeksi uhrasin kallisarvoisia minuuttejani tänne kirjoittamiseen (ihan kuin mun aikani olis jotenkin arvokasta). Mitäs viime kirjoituksen jälkeen on tapahtunut...? Noh, palkka-asia hoitui, hyvä niin. Polkupyörästä pöllittiin yhden puolituntisen aikana, jonka vietin kotona, varmuusketju säilytyspusseineen ja sarvista vietiin ne kumiosat. Manasin sitä yhden päivän töissä ja olin valmis tappamaan kaikki nulikat ja vähän isommatkin kakslahkeiset. Oon 99,9% varma, että pöllijät oli pikkupoikia tai vaikkei olisi ollutkaan, voi kersoja aina vähän karsia täältä (ja nyt lapsirakkaat: ei herneitä kiduksiin!). ;) Samalla vitutuksella olis voinu viedä koko pyörän. Tuollainen pikkutinki on just sitä kaikkein ärsyttävintä...! Mrrr....!

Ja niin, mitäs vielä... Noh, ei mitään. Töitä oon painanu niska limassa ja vielä viikko pitäis jaksaa tuolla juureslinjalla, ens viikon perjantaina onkin sitten siirtyminen omalle ihanaiselle pakkauspuolelle. Ai että, mä laulan ja liitelen koko sen työpäivän ajan! Muutenkin hyvä, että palaa arki taas, että mä siirryn pakkaamoon ja Tarja tulee juureslinjalle niin saadaan taas salaattiosasto kuosiin, ettei tule merkintöjä. Nyt kun porukka on vaihtunu koko ajan niin ei oo menny pariakaan päivää, ettei tuotannon puolelta olisi tullu sanomista. Mua tosin on vaan kehuttu kehumisen jälkeen, enkä mä oo saanu lainkaan runtua. Toisaalta mä oon ollu vähän vittumainen kun oon viimeisenä lähtenyt osastolta ja vähän kierrelly katsomas paikkoja, sielä on ollu vaikka mitä rämmälettä siellä sun täällä, mutta en oo silti siivonnu niitä. Voiko sitä silti kritisoidakaan, kun itse teen oman alueeni erittäin huolella ja tarkistan jälkeenpäin ja jos mä teen noin 9h ensin omia hommia, että vielä sen jälkeen lähtisin siistimään muiden jälkiä? Ei riitä enää kello 22.30-23.00 voimat eikä rahkeet siihen, enkä mä ole kyllä potenut huonoa omaatuntoa.

Ihan kuin piikkinä omaan lihaan edellisestä kirjoituksesta sain tänään mahtavan palveluksen. Sain omat työt tehtyä 17.00 mennessä ja mulle sanottiin eilen että kurkkulinja (joka on siis vain torstaisin pestävänä) lopettaa juuri siinä viiden paikkeilla. Noh, menin viideltä kellariin katsomaan ja sielä oli kurkkulaareja vielä vaikka kuinka monta, mutta ei ainuttakaan henkilöä. Menin sit viettämään taukoa ylös ja kun pomo osui kohdalle, se soitti ja kysyi moneenko tuotanto säilöö kurkkua. Vastaus kuului, että 19.00-20.00 (ja kello oli tässä vaiheessa kuusi) eli mun olis pitäny olla tunti pari toimettomana. Onneksi pomo keksi, että yksi Kirsti vois pestä sen linjan ja kun käytiin kysymäs, niin K suostuikin. *fiuh* Lupasin sille, että oon palveluksen velkaa ja sen aion kyllä pitää jos vain suinkin mahdollista! Pääsin sit puol seiskan paikkeilla töistä, mikä on äärimmäisen harvinaista.

Lähdettiin sit Noraldon kanssa lenkille ja viihdyttiinkin liikunnan ja suunpieksemisen parissa 2,5 tuntia! Käytiin Rapsua juoksuttamassa ja se oli tietty koko lenkin muutenkin meidän messissä ja arvata saattaa, että toinen on tällä hetkellä ihan raatona. <3

Huh, taisi tulla taas vähän valituspainotteinen kirjoitus. :/ Pahoitteluni siitä! Kunhan koulu alkaa niin tulee positiivistakin juttua, I promise. :)


]l\/l[

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.