IRC-Galleria

manjaana^^

manjaana^^

♣♫ HooCee ♣♫

\o/Torstai 30.08.2007 03:44

Sayonara juureslinja, eipä nähdä vähään aikaan! JESH! Tänään tein kesän viimeisen perunalinjan pesun... Huomenna ei perunalinja oo käytös ja perjantaina pesen oman alueeni eli pakkauksen. Vitsit mikä fiilis, justiinhan mä laskin, että enää kolme viikkoa, sit kaks viikkoa ja nyt se on OHI!!! Uujea! Maanantaina palaa taas normaali rytmi kun Taata palaa lomalta juureslinjalle ja mä pesen pakkausta... Ah, kesä on loppu, kuinka ihanaa. Elämäni paskin kesä alkaa olla taaksejäänyttä elämää, ja täytyy myöntää että en tule tätä 4 kuukautta kaipaamaan. Mitään järkevää en saanut aikaiseksi, en kouluun enkä mihinkään muuhunkaan liittyen. Saamaton laiska paskiainen, se minä olen. End of that discussion.

Big Brotherkin alkoi tänään. Itse en nähnyt avausjaksoa, olin töissä (ylläri!) siihen aikaan. Toisaalta ihan hyvä vaan, koska lauantain jälkeen subtv menee pimeeksi siihen asti kun saan uuden telkun ja digiboksin, enkä näkisi BB:tä ellen hommaisi 24/7:aa ja jos totta puhutaan, mieluummin ostan uuden veskan kuin katson kännisiä/tyhmiä/teeskenteleviä ihmisiä tietokoneelta. Ja lisäksi jämähtäisin koneelle niin ettei mistään tulisi mitään. Koneelta nouseminen on jo nyt ihan riittävän hankalaa.

Sitä jäin miettimään tänään, että BB -taloahan on mainostettu, että sielä on panostettu ekologisuuteen ja vihreyteen (aatteissa siis), niin minkäslaisia keinoja sinne nyt ollaan sit voitu kehitellä. En ole kuullut muita eroja viime vuoteen, kuin että sähkökiuas on korvattu puukiukaalla. Piti sitten miettiä, mitä itse olisin tehnyt taloon asukkaita piristämään/kyrsimään.

Sähkölaitteisiin ainakin vanha kunnon kuntopyöräsysteemi, eli mikään talon sähkövehkeistä ei toimisi ilman, että joku polkee. Siinä sitten keittävät puurot, kuivaavat hiukset etc. Voin sieluni silmin jo kuvitella, kuinka joku vetää mieletöntä munaravia ja hyytyy niin keittiöstä kuuluu huuto: "viilenee, viilenee!! Polje, polje!". Vedenkulutuskin on nykyään paljon tapetilla, joten taloon olis voitu asentaa wc-pönttö, jossa on sensori, joka "mittaa" millä asialla kävit ja kuinka iso hätä olikaan ja sen mukaan sitten saat käsienpesuvettä. Jos käyt kusella, saat pienen määrän vettä ja kun taiot pönttöön kulhollisen sitä itseään, saat sitten sitä mukaa enemmän vodaa. Saattaisi talon asukkailla tulla tenkkapoo kun pitäisikin pestä koko päivän naamassa ollut pakkelikerros pois vaan kun ei tule vettä mistään mutta ei ole hätäkään. :D Noh, suihkussakäyntiin voitaisiin kehitellä joku muu systeemi, kuten et toinen vetää tanssimatolla vieressä ja biisin mukaan pitää mennä, että tulee vettä ja jos mielii lämmintä vettä, täytyy tanssi vetää vaikeimmalla tasolla. Eikä unohdeta, että tällainen tanssipeli vaatii telkkua ja telkku taas sähköä, ja milläs me sitä sähköä saatiinkaan? ;P Aivan, eli kun yksi käy suihkussa, toinen vetää tanssimatolla ja kolmas polkee kuntopyörää.

Ja jos ekologisuutta mietitään hieman pidemmälle, niin eihän mitään R-Kioskeja muovikasseineen suvaita missään tapauksessa. Koko BB-talon takapiha oltais muutettu perunapelloksi, jossa sitten asukkaat saisi (yrittää) viljellä haluamiaan tuotteita ja mitä pellosta/maasta ei pystytä kasvattamaan, sitä ei tarvita eli karkeille ehdoton nou. Kukkoa voitaisiin asukkaille antaa, mutta sekin tehtäis mahdollisimman halvalla eli suosittelisin vanhaa kunnon kiljua. Tulee halvaksi ja tehoaa varmasti! :)

Jotain ajatuksia siis Big Brotherista. Pitäisikö pyrkiä ens vuonna tuotantotiimiin? x)


]l\/l[

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.