IRC-Galleria

manjaana^^

manjaana^^

♣♫ HooCee ♣♫

Lauantai-illan huumaaLauantai 22.09.2007 19:04

Ihanaa viettää lauantaita ilman, että tarvii tehdä yhtikäs mitään! Tänään oon tähän mennessä saanut aikaiseksi käydä Rapsun kans kävelyllä ja samalla reissulla maitokaupassa. Ja oon vielä tyytyväinen saavutukseeni. Totta kai täälä odottais kasa pyykkiä, imuri venaa kaapissa käyttäjäänsä ja koulutehtäviä vois toki aloittaa työstämään... Mutta jos en saa mitään aloitettua, niin en ota ressiä siitä. :)

Huomenna ajattelin mennä leffaan katsomaan Shrek Kolmosen. Saatiin koulusta viime viikolla kaks leffalippua (eka palkintona Evo Jamboreesta ja toinen jonkun Nordean lapun täyttämisestä) ja toisen aion hyvillä mielin "tuhlata" huomenna. Samalla testaan Forssan Bio-Kaaren, en oo täällä ennen leffassa käynytkään. :)

Eilen Noora ja Saara lähti 10 päiväksi Octoberfestille. Ovat siis koko ens viikon koulusta pois... Sovittiin, että tuovat mulle yhden (tai pari) käsilaukun/laukkua, kun käyvät matkan aikana ainakin Prahassa shoppailemassa. Odotan kyllä mielenkiinnolla, millaisen veskan mulle ostavat. :) Ens viikko on muutenkin mieleinen, keskiviikkona on Tursajaiset ja perjantain oon koulusta pois kun lähdetään Rapsun kans Pohjanmaalle. Matkustaminen on aina kivaa ja viikko menee varmasti nopskaa kun ei ole ku neljä päivää koulussa ja torstai kuluu odotuksen ja pakkaamisen lomassa. Ihanaa kun ei tarvi stressata äitille lahjaakaan, kun päätin sen jo viime talvena ja varasinkin jo viikkoja sitten ja mikä parasta, mun ei tarvi kantaa mitään lahjaa täältä Seinäjoelle, senkun otan vaan lompakon (ja itseni) mukaan. :D

Huh, taisin saada energiapiikin, eli jos menisin laittamaan pyykit koneeseen.


Zeers, kaverit!


]l\/l[

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.