IRC-Galleria

manjaana^^

manjaana^^

♣♫ HooCee ♣♫

I'm back in town.Perjantai 26.10.2007 11:51

Nih, täällä taasen, Seinäjoen lakeuksilla. Ei voi paljon muuta sanoa, kuin et it's good to be back home, at least for a while. Ei auta, tänne on ikävä... En olisi uskonut itseäni pari vuotta sitten, että tulen ikävöimään tätä paikkaa näin paljon. Ei mulla koskaan ole mitään ihmeellisiä patoutumia ollut Seinäjokea kohtaan, halusin muualle opiskelemaan vain siksi, että kun olen poissa täältä, itsenäistyn paljon "tehokkaammin". Ettei olisi liian helppoa mennä äitin luo syömään... Toisaalta, ei se tänä päivänä olisi niin helppoa kun äiti asuu Jalasjärvellä mutta silti, you get the point. Täältä moon kotoosin, tänne mä aina halajan.

Kävi muuten keskiviikkona hyvin erikoinen sattumus. Mulla oli Tampereella linkkojen välissä 1,5h aikaa odotella ja menin sit Hämeenkadun McDonald'siin syömään aterian ja jätskin. Kaivoin koulukirjan esille enkä noteerannut muita kanssaihmisiä juuri ollenkaan. Viereiseen pöytään istui yönmusta mies ja kysäisi mun kirjasta (englanniksi). Mä vastasin, ja me ruvettiin juttelemaan... Kaikesta sen sanomasta en saanut selvää, en edes sitä, mistä se oli kotoisin. Ranskaa se puhui äidinkielenään, mutta myös englantia kuten syntyperäinen. Se kehui meikäläistä, mun tapoja, ulkonäköä ja pirteyttä/iloisuutta, ei kuitenkaan ylitsevuotavan tai mitenkään lipevään sävyyn. Se itse oli todella kohtelias, mukava ja sillä oli hyviä ajatuksia esim. alkoholin käytöstä, suomalaisten ennakkoluuloista jne. En saanut selville, millä asialla se liikkui Tampereella, mutta se puhui niin paljon urheilusta (ja oli todella atleettisen näköinen) että uskoisin sen olleen jonkun sporttijutun vuoksi siellä. Noh, se sanoi moneen otteeseen, että haluais jatkossakin olla muhun yhteydessä ja se antoikin mulle mailiosoitteensa. Vähän ennen kuin mun olis pitäny lähteä, sille soitti joku ja sen piti lähteä. Halas mua vielä lähtiessään...

Jos ei tuo ole merkillistä niin ei mikään. Ei mun kohdalle pitäisi sattua mitään tuon suuntaistakaan! :) Maailmankirjat ON sekaisin.

]l\/l[

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.