IRC-Galleria

HAJOTTAAMaanantai 14.04.2008 01:50

nii arvakkaa mitä. No ensikski isosleiril tulin sängystä alas ja paskoin polveni. Kuinka A pystyin siihen ja B onko se ny reilua. (kuka oikeesti onnistuu laskeutuun silleen et polvitaipeesta jää puolet jalkaa sinne ylös ja muu ruumis tippuu alas ja sit tulee ruhje polven taa ja ei voi taittaa jalkaa kunnolla ;___; ) Illal sit puhuttiin pimee pelottavista jutuista ja en meinannu pystyy nukkuun ja ihan itketti ku pelotti nii paljon ;_; No tänään myös ajoin hyytävän kylmässä kaatosateessa moottoripyörällä motaria pitkin himaan ja pysähyin 3 kertaa lämmittään käsiä koska niissä ei ollu tuntoo ku hanskat kastu läpi :/ Sit menin teboilille ja kysyin et onks vessaa. sit menin osotettuun suuntaan ja menin, otin kengät ja villasukat pois ja laitoin litimärissä kylmissä sukissa oleilevat jalkani vuorotellen hanan alle. Se oli melki kylmintä mitä sielt hanasta tuli ja arvakkaa mitä?!?!?!11 poltti ja sattu :(( sit otin kaakaon ku huomasin oves kyltin et vaan asiakkaille tai muuten maksa 50senttii.

Aina jotaan kivaa onneks mahtuu viikonloppuun. Tallilla menin montylla ratsastaan tunnille ja meni tosi hyvin vaikka itsekehu haiseekin. Sit mentiiin the Dashin ja New Deadline ja Wiidakon keikalle. oli kivaa vaikka minttu ja anna ei lämmenny mun pitille paitti vasta Wiidakon tokavikassa biisissä. "hei tyttö, mitä määkin tiedän, mitä mää en tiedä, mitä määki tiedän, sitä sää et siedäääää" hyräilee lallalaa.

Ja sit himamatkall... mentii siwaan ja si kassalla huomasin 6 ihanaa prinsessa pääsiäis munaa ja totesin: "ei VITTU NÄÄ ON HALPOI! ja _NÄISTÄ SAA PRINSESSOJA!?!?!?" lappasin ne onnessa hihnalle ja kassatäti tai tyttä oikeestaan nauro mulle. no sit anna otti niist kaks ja minttu kans kaks. Ja tietteks mitä minttu ja anna sai kivat känny korut ja sit anna sai tuhkimon ja minttu lumikin. no arvakkaa vie mitä mää sain KAKS _LUMIKKIA_ !!!JOKKA ON VÄÄNTYNEITÄ JA LUONNOTTOMAN NÄKÖSII!! :(((((((((((((((( oliks se ny sit reiluu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.