IRC-Galleria

mari^^^

mari^^^

onnellinen pienen tytön äiti <3

aitoo...Maanantai 09.07.2007 19:31

olipahan taas aitoon reissu. melkein jäi tekemättä ku auto pomppas mun eteen. tuli sit ajettua romurallia ku en sitä lauantaina pääse kattoon. onneks päästiin kuitenki aitooseen ku sain sen yhden ihanan miehenki lähteen sinne. pakarista ei oikein jaksettu kattoa mut vilkkumaa ja yö oli ihan jees... ja yön keikan kruunas se että janne etti mut sieltä ihmisten seasta. yks idiootti ei oikein meinannu päästää meitä nukkumaan mut sit ku sen äiti lopulta haki sen pois ni siel autossa pysty kyl yllättävän hyvin nukkuun. ja selvisin hengissä kotiin :)
oli oikein mukava reissu kiitos annin ja nipen ja tietysti jannen ja ehkä vähän juuson ja evenki.
nyt mun pitäis vaan yrittää uskaltautua taas lainaan joltain autoa ja hypätä rattiin ettei tuu mitään kammoa vaikka rellu meniki aika hyvin ruttuun. pitäis se toinen vaiheki suorittaa täs joskus. en kuitenkaan viel tänään uskaltanu lähtee jannen autolla ajaan aitoosta ku väsyttiki aika tosi paljon.
mut joo... ehkäpä mä voisin nyt jättää noi yhdet rakastuneet tänne rauhassa nauttiin toistensa seurasta ja lähtee kotiin nukkuun tai vaikka soittaa sille yhelle mitä se puuhailee.
tuntuu kyl tosi ihanalta nähdä mun rakas isosiskoni noin onnellisena <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.