IRC-Galleria

IltalehtiKeskiviikko 16.01.2008 14:14

Nuorten suosikkibändi Negativen toinen kitaristi Sir Christus ei jatka enää yhtyeen riveissä. Vastikään uuden dvd:nsä julkaissut yhtye on tällä hetkellä työstämässä uutta albumiaan.

- Meillä on Christuksen kanssa edelleen hyvät välit ja ratkaisu tehtiin hyvässä hengessä. Asiasta on keskusteltu monta kertaa jo aikaisemminkin. Jos viisi ihmistä haluaa samaa asiaa elämässään ja yksi jotain muuta, asioille on tehtävä jotain, Jonne Aaron kertoo Iltalehdelle.

"Kukaan ei olisi halunnut näin käyvän"

- Toinen vaihtoehto olisi ollut se, että bändi olisi hajonnut jossain vaiheessa. Ihmiset näkevät bändistä useimmiten sen hyvän meiningin lavalla, mutta siinä on niin paljon muutakin. Ja Negativea on tarkoitus jatkaa vielä pidempäänkin kuin tämän tulevan levyn verran, Jonne jatkaa ja kertoo, että pallo on ollut Sir Christuksella jo pitkään jatkamisen suhteen.

- Kukaan meistä ei olisi tietenkään halunnut, että näin käy. Toisaalta, Christus ei antanut meille paljoa vaihtoehtoja, Jonne harmittelee tilannetta.

Jonne Aaron painottaa, että bändin musiikki ei tule muuttumaan mihinkään, vaikka toinen kitaristi tuleekin vaihtumaan. Uuden albumin nauhoitukset aloitetaan huhtikuussa tuottaja-äänittäjä Mikko Karmilan kanssa.

- Larry Love tulee ottamaan nyt leadkitaristin paikan, onhan tässä hemmetisti lisää hommaa hänellekin, Aaron toteaa.

Päätös jo viikko sitten

Bändi teki päätöksen jatkosta jo viikko sitten ja halusi kertoa asiasta ennen tulevaa keikkaansa Ideaparkissa.

- Se tehdään nyt akustisesti. Olisi ollut väärin niin Christusta kuin yleisöäkin kohtaan esittää lavalla jotain muuta, kuin mitä todellisuus on.

Negativen uuden komppikitaristin etsintä on vielä edessä, vaikka Jonne toteaakin, että tässä vaiheessa mitään aktiivista seulontaa ei ole vielä edes ajateltu.

- Ketään ei ole tässä vaiheessa mielessä. Kaikki halukkaat ottakoot siis yhteyttä - koesoitot ovat kevään korvilla, Jonne vinkkaa naurahtaen.

Tarjolla vakituinen paikka

- Emme aio ottaa Christuksen paikalle mitään korvaajaa, vaan kyllä siihen etsitään tyyppiä, joka tulisi jäädäkseen, hän lisää.

Vaikka tällä hetkellä Jonne Aaron myöntääkin bändin fiilisten olevan hivenen alakuloiset, toisaalta olo on toiveikkaampi kuin aikoihin.

- Tästä päästään eteenpäin ja toisaalta bändillä on hemmetin hyvä fiilis! Ei se ole ensimmäinen kerta, kun jossain bändissä näin käy. Tästä eteenpäin, Jonne toteaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.