IRC-Galleria

markusmikael

markusmikael

markus mikael

5 meidän piirustukset ja tekstejäLauantai 12.07.2008 15:58

itse piirretty liikenne merkit

27.05.2008
kohta ollaan muuttamassa uuteen kämppään ja on mukava muuttaa
kun saa isomman keittiön ja isompi olo huone ja makuu huone vaate huone, varasto.
ne kuvat tulee jossakin vaiheessa.

30.5.2008
lähettiin puoli neljältä kuopioon kohti yli oppilas juhliin kun tulimme saatiin boolia
lähettiin illalla taksilla mökille eno oli siellä mökillä ja avo puoliso käytiin aurinko lasku paikalla
illalla käytiin saunassa ottettiin muutama juoma syötiin grille ruokia.

20.6.2008
me oltiin Jonin isän Siskon Mökillä Puumalassa siellä oli myös Jonin isän kaksois veli Mara ja Ulla.
me paistettiin grillitassuja ja muita grilliruokia myös,niiden varaston tikkailla oli linnun pesä jossa oli linnunpoikasia.illalla käytiin saunassa naiset eka ja miehet viimeisenä. Jonin sisko Jonna ja sen miehensä olivat lasten kans siellä myös Anna ja Otto.nukuttiin teltassa yön.

21.6.2008
seuraavana päivänä lähdettiin Piiloon,siellä oltiin Jonin äitin siskon luona mökillä , siellä oli ihana uimaranta ,en uskaltanut vielä heittää talviturkkia pois. käytiin kävelyllä Minä, Jonna Viivi Otto.katsomassa lehmiä. Joni alkoi halkoja pilkkomaan ja samalla saunaa lämmitti.illalla miehet pelasivat golffia. Joni, Viivi, joni iskä, Mikko. Aino ja jonin äiti alkoi tehä ruokaa. illalla miehet kävivät kalalla mutta ne ei saaneet mitään Jonin iskä, Mikko, Marcin ne lainasivat naapurilta soutu venettä.
Anna ja Otto tykkäsivät olla rannalla uimassa. hiekkakakkuja tekemässä Otto söi hiekkaa ja joi vettä.kuusi koiraa Remu, Irwin, Topi, Hulda, Mersu, Elsa sekä kaksi kissaa.Varsinainen sortinsakki!!

22.6.2008
Jonna ja Marcin, Otto sekä Anna lähtivät jo aikasemmin sieltä pois. kun olimme syöneet lähimme
ruuan jälkeen kävelylle( viiden kilometria).me nukuttiin taas teltassa saunan kuistilla Jonin Viivi- serkku nukkui saunan sisällä Viivi leikkasi jonin hiukset. naapurit tuli käymään siinä.
illalla vietiin Viivi kotiinsa sieltä lähettiin kuopion mökille käymään - hakemassa jonin kesä kengät sieltä. Hyvä sää seurasi meitä koko Juhannuksen ajan.Uskokaa tai älkää.

15.07.2008
Tiistaina lähdettiin Autolla huristelemaan Mikkeliä Kohti.meillä oli mukava auto matka Mikkeliin.Jonin Siskon luokse Seuraavana aamuna hoidettiin lapsia ja oltiin ulkona.minä ja Jonna kävimme kävelyllä ja tullessa otimme muutamia kiviä kun laitoimme kukka penkkiin ne kivet.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.