IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

jgeruhgtrgekgdMaanantai 09.01.2006 07:09

Voi vittu. Kuka tyhmä mulle meni ehottaan et mee aikasin nukkumaan vaik viime yönä valvoin kolmeen? Yhelttoist nuq, kahelt toist ehk uni ja n. kolmelta heräsin. Saatananmoine nälkä, ja ku tajusin ettei uni tule ku kuuntelen coldplayta niin löysinpäs kannettavan. Tässä oon sit istunu liian kauan. Ei tarvi ku pari tuntia valvoa enää. Sitte Erkkilän tunti. Voe elämä oonko tehny jotain niin pahaa et ansaitten sen. Noo, ei sitä tarvi kestää ku puol vuotta. Vois täsä angstailla koko yön ja puhua paskaa. Omena sille joka lukee koko tekstin. Se on muuten iso lupaus, sillä meidän jääkaapis ei oo ku pari omenaa enää :( Täällo suht kylymä.
Täsä oon mietiskelly et alkaiskoha salkkarit huomenna? Ois aivan ihq. Sit kuulin et fleimssien keikalle ois 16 ikäraja. Saa nähä miten käy ku oon tämmöne naski. Mut ehk täst viel selvitään.
ääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää.
Katoin taas päivemmäl coldplayta dvdlt. On se krisu kyllä iha uskomaton tiikeri. Grauh <3
Täsä kannettavalla oo ees mirkeliä. Jospa kattosin et tuleeko niit salkkareita..
!!!!
EI SALKKAREITA. Joku fucking pressaesittely! Kiveksiäki kiinostaa. Halone on pressa ja selviää saleen joka ekalla kierroksella. Ja se joka on erimielt nii voi olla sitä hiljaa.
Hitto että muuten nauran tälle sit ku oon täysin hereil :D
Mitenhä pääsen koulust kotiin ku ei oo ku äitin pyörä. Joku vähä evotti uutena vuotena ja hukkas "oman" pyörän avaimet. Ääää nälkä. Mut syön ehk sit koulus. Lähen iha just nukkumaan ku tää päiväkirjaki on iha perseestä. Yhyy mulla ei oo kavereit nii vuodatan galleriaan. Hei omppu sulle kaveri jos luit tän, taitaa mennä sulla viel huonommi ku mul <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.