IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.11.2006 23:46

Tänään oli ihan tavallinen päivä. Käytiin koulun kans museolla ja se oli täyttä paskaa. Ehkä pari hienoa työtä koko hommasta löyty. Meikä ei vaan tajua että mitä hienoa on siinä että tavallisella ruutupaperilla on joku mustekynällä piirretty ympyrä ja ylhäällä lukee että "löydetty helsingin kadulta 24.6.2001" Onha se mahtavaa tietenki löytää paljo ruutupaperipiirroksia, joissa on joku tikku-ukko tai epämääräne ympyrä mutta oikeesti pitääkö se nyt johonki vitun museoon laittaa.

Ette arvaa mitä :) meikä on enää vähä alle kuukauden sakkolihaa. Lol. Oha c mahtavaa.
Miten musta tuntuu niinku mulla ois jääny yhet synttärit välistä. Oon muute nukkunu jokaisen aaamuna nyt pommiin. Maanantaina tunnin yli, tiistaina heräsin 7.40 ja tänään 7.25. Mikä vittu siinä on ku ei vaa herää. Pitäis saada äkkiä tasattua univelat ku koeviikko alkaa maanantaina ja on pahoja kokeita. Isä veti tänää winet siitä ku sanoin ettei tuu häävisti menemään kemia ja fysiikka eikä niin matikkakaan. "No ei tuolla asenteella" Sitte ku sanoo että ei fysiikalla ja kemialla oo väliä kuha läpi pääsen niin otan suoritusmerkinnän ja ainoot kurssit koko lukiossa niin ei muutaku "EIHÄ TUOLLA ASENTEELLA".
Ei vaan voi tajuta että kannattais ehkä panostaa niihi aineisiin, joista on mun kirjotuksillekki jotai hyötyä. Mutta ku pitäis vaan saatana olla kaikessa hyvä ja verinen kyynel.

Sainpas nyt purettua itseäni :) nukuin tänään muuten ihanat päikkärit, 2h.
Pitää muuten lähteä lenkille kohta mutta nyt #naamajengi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.