IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

protuprotuprotuSunnuntai 05.02.2006 23:28

Olin koulutukses Sanginjoel. Oli ihkua ja semmosta. Oli ihanaa nähä taas Reettaa, Leeviä, Juliaa, Tiiaa ja Darjaa <3. Edellisest kerrast onki jo puol vuotta. Paitsi onneks oon Darjaa nähny joulukuussaki:)
Se tosiaan tuli meille perjantaina ja aamul sairaan aikasin herätys ja lähtö.
Mut oli hauskaa ja oli paljon kivoja ihmisiä.

Jouduin sit tulee linkul kotiin ja kävin ostamassa makuunista mulle ja tiijalle karsua, aattelin et kyllähän se 5 min riittää kävelyyn Anttilan pysäkille makuunista ja varmuuden vuoksi juoksinki. Siin sit katoin pysäkillä että voi saatana ku taulu näyttää jo seuraavaa linkkua. Aloin tiijalle tekstata et saa kyl saatana karkitki maistua hyviltä ku joudun tunnin oottaan seuraavaa bussia niitten takia :D Mut sit ku lähin käveleen pois pysäkilt niin se tuliki ja äkkiä harppasin kyytiin.

Tiiba sit tuli meille ja ei saatu yhtään mitään aikaseks. Mut ihq silti. Ja saatana mitkä missikisat. argh. Turkiksia ja my humpsia! Ettäs kehtaa laitaa sellasen biisin, josta mullon vaa hauskoja muistoja. Ja että vielä jotku kuolleet elukat päällä. Mutta eipä ne kaikki tainneet olla aitoja.
Onneksi.

Vois lähtä tästä hyppeleen pihalle. Ei tunnu silt et huomenna kouluun.. Sitä on niin toisessa maailmassa noitten protujuttujen jälkee :) Olo on rauhallinen ja lepposa.
Jospa nuo oudot tavat kirjaisin ylös vaikka huomenna ihan vaa tiijan mieliks <3
Hyvää yöt.

Ja great. Voten nilkka paskana bujinkanista. Siel se jossai sairaalas oottaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.