IRC-Galleria

mayra

mayra

turn the lights off
1. Velat muuttuvat saataviksi. (Velkoja voi muuta väittää, mutta älä välitä.)
2. Naiset muuttuvat kauniimmiksi. (Vaimon kohdalla voi vaatia annostuksen lisäämistä.)
3. Muutut menestyväksi, hauskaksi ja hyvännäköiseksi. (Tämä on todettu puolueettomissa tutkimuksissa.)
4. Saat lisää voimaa ja lihakset kasvavat. (Voiman lisäys jopa 270%)
5. Saat runsaasti uusia ystäviä. (Ainakin jos tarjoat.)
6. Muisti paranee. (Yrität periä kaikki vanhat, jo kertaalleen maksetut vipit uudelleen.)
7. Lauluääni muuttuu lähes täydelliseksi. (Volyymi ainakin kaksinkertaistuu.)
8. Opit uusia kieliä ja kommunikointisi helpottuu. (Jopa latinakin onnistuu, vaikka sitä virheellisesti usein kutsutaan myös sammallukseksi.)
9. Tyhjästä pullosta saat pantin ja voit ansata runsaasti rahaa. (Mitä enemmän juot, sitä enemmän tienaat. Helppoa ja hauskaa!)
10. Krapula katoaa.

[Ei aihetta]Maanantai 04.02.2008 21:10

Chad alkoi vedellä tummia viivoja paperiinsa. Abstrakti ja angstinen - jotain niin Chadin tyylistä. Poika kohautti olkiaan.
"Oma suku on kaikkein pahin." Chadin oma oli ainakin. Hänen tekemisiään ei koskaan ymmärretty. Chad katsahti piirrustustaan. Kaunista ja sekavaa. Sekin oli niin Chadin tyylistä. Säikäytä se. Nein. Se on vaan hauskaa. Chad nappasi piirrustuksensa.
"Mutta älä huoli, jos mä en olis varattu niin kyllä mä sut huolisin", Chad sanoi ja hävisi selittämään opettajalle jotain turhaa. Selityksen lomassa hänen oli pakko katsahtaa tyyppiä, jos tämä olisi valahtanut kalpeaksi tai pyörtynyt vaikka kokonaan. Niin niillä oli joskus tapana tehdä. Chadin suupieli nyki hänen jatkaessa opettajalle selittämistä.

AHHAHAHAHAA. Nikotiininpuutostila.

[Ei aihetta]Sunnuntai 03.02.2008 21:43

Elokuva: Asema 49
Nelonen 21.00 - 23.20
Jännittävän toimintadraaman keskipisteessä ovat nuori ja pyyteetön sankaripalomies Jack (Joaquin Phoenix) sekä hänen kaiken kokenut oppi-isänsä ja ystävänsä Mike (John Travolta). Kun Jack jää uransa pahimmassa onnettomuustilaneteessa liekkien vangiksi sekä Miken ja muiden kollegoidensa avun armoille, hän joutuu arvioimaan elämäntilannettaan, avioliittoaan ja pieniä lapsiaan uudessa valossa. Asema 49 on visuaalisesti upea ja koskettava elokuva rohkeudesta, sankaruudesta ja sen vaatimista henkilökohtaisista uhrauksista.

Enkä edes hajonnut.
(tota vois ihan läpällä kattoa)

[Ei aihetta]Sunnuntai 03.02.2008 14:36

Helvetti tosta muijasta tulee ihana. Mä tykkään tosta jo nyt, vaikka se ei oo ees vielä läheskään valmis.

[Ei aihetta]Sunnuntai 03.02.2008 13:32

"Core tuhahti toiselle, mikä tämä kuvittele olevansa oikeassa? Ei tuokaan mikään täydellinen ollut. Kaikissa täällä olevissa oli jotain vikaa, se oli lähes jo sääntöä, eikä poikkeus. Hän ei ainakaan katselisi jotakuta, joka kuvittelisi olevansa täydellinen.
"No et saa. Ei mikään ihme että täällä olet.. Mikä sun ongelmasi on? Joku paha keskittymishäiriö vai?"
Coretin katseli toista hetken aikaa, antaen katseensa kiertää toisen päästä varpaisiiin ja takaisin. Kyllä hän tuon tyypin saisi selätettyä, jos vain tahtoisi. Sen sijaan hän halusi piirtää. Niinpä hän huokaisten laittoi kuulokkeet korvilleen ja antoi kännykkänsä soittaa hänen lataamiaan mp3-tiedostojaan. Corentinia ei juurikaan kiinnostanut kuulla toisen vastaväitteitä, jos tällä edes sellaisia oli. Typerä keskittymishäiriöinen äpärä.
Tuhahten hän kiristi tukkaansa ponnarille ja päätti jatkaa piirtämistä, tuon tuosta toistaitoisesta äpärästä huolimatta. Tämä oli kuitenkin hänen viimeinen mahdollisuutensa, sillä seuraava vaihtoehto Corentinille tulisi olemaan sotilaskoulu. Ja siihen hän ei sentään suostuisi."

Aww <3
(chad on ihana)

[Ei aihetta]Sunnuntai 03.02.2008 13:24

Ai Asema 62 on tauolla? Loistavaa Nelonen. Luulis että noi on tehnyt televisiota jo sen verran kauan, että ne osaa erottaa milloin sarjat on tauolla ja milloin ne ei ole.

(Johnny <3)

[Ei aihetta]Lauantai 02.02.2008 14:28

Mä niin haluisin tehä uuden hahmon Nortoniin, naisen tällä kertaa. Mut en mä tiiä. Se olis kuitenkin jo neljäs. (vaikka Colin ei tällä hetkellä pelissä mukana olekaan, niin silti)

[Ei aihetta]Lauantai 02.02.2008 13:35

Kerrankin kun mä haluun pelaa, niin toi paska (<3) ei oo vastannut.
Chad on niin ärsyttävä ja angstinen. Ihan perseestä koko jätkä.

[Ei aihetta]Lauantai 02.02.2008 11:59

Asema 62 (K15)
Nelonen 23.50 - 00.45
Karu totuus. Koko porukalla on sotkuja naisrintamalla ja niinpä lohtua haetaan tietenkin yöelämästä. Mutta kuka nukkuu kenenkin vieressä? Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. Amerikkalainen draamasarja.

Pitäs kattoo <333

[Ei aihetta]Lauantai 02.02.2008 00:32

Chad on ihan angstinen paska. Ihah, mä pääsen tappelemaan Coren kanssa. AH <3
(onneks roolipelaaminen on kivaa)