IRC-Galleria

meghara

meghara

opettelee olemaan..

viikon päästä tähän aikaan..Keskiviikko 11.07.2007 01:27


Viikon päästä tähän aikaan istun luultavasti laivalla suuntana Saksanmaa. Jos kaikki menee hyvin ja Luoja suo. Huomasin hälyttävän ongelman; passini kuvasivu alkaa revetä. (on muuten tyyppivirhe tiettyjen vuosien välillä myönnetyissä passeissa, saatanan Setec..) Yleisesti aiheuttaa ongelmia takaisin tullessa. Onneksi ei mennä minkään epä-eu-maan läpi. Muuten vois olla hieman nahkeeta. Mut jee. Reissu kutsuu taas.

Viikon päästä tähän aikaan olen luultavasti jo tietoinen tulevaisuuteni suunnasta, vaihdanko paikkakuntaa vai maata. Vai jäänkö tänne kikkailemaan vuodeksi ja lähden vaihtoon. Iik. Ja toisaalta hienoa. Joko varailen asuntoa tai matkaa. Matkan varaan varmaan muutenkin vaan, kun on tuo uusin reissu sitten takana. (Ei jaksa arkea, ellei ole jotain mitä odottaa.)

Viikon päästä tähän aikaan olen luultavasti uppoutunut kaljatuoppiin. Tässä välillä ei ole kuin yksi vapaapäivä, mikä menee ehkä metsäreissuun. On niin hassusti perjantai vapaa, tarkoittaa sitä että jos haluaisi tehdä jotain se pitäisi tehdä torstaina, ja torstaina noita tapahtumia harvemmin on..

Viikon päästä tähän aikaan kämppä on luultavasti vieläkin siivoamatta. ;)

-Meg

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.