IRC-Galleria

meghara

meghara

opettelee olemaan..

wrrrroooooooooommmmmmm.......Torstai 26.07.2007 01:06


Reissu pulkassa, halusi tai ei. Tulipahan kokeiltua nyt tällaistakin. Onneksi ei siis tarvitse kokeilla uudestaan. Siis ryhmämatkoja. Voi jösses... Mun tajuntaani ei ihan mahdu et miten se voi olla lomailua jos joka hemmetin aamu täytyy herätä siinä 7-8 pintaan et saa aamupalaa hotellista, kun se hotelli sijaitsee jossain ihan huitulan perämetsissä että keskustaan kävely vie kepoisasti pari tuntia ja aikataulutus on muutenkin niin tiukkaa että ei oikeasti ehdi tehdä muuta kuin istua aulabaarissa? Rasti seinään, nyt on Megharakin köpötellyt matkanjohtajan perässä katselemaan tätä nähtävyyttä tässä, tuosta voi ottaa kuvan (jee) ja sitten ruokailu on hotskulla klo se ja se ja siellä sovitaan sitten seuraavista aikatauluista (eli pakko olla paikalla jos haluaa tietää mitä tapahtuu) ja aamullahan sitten herätään ennenkuin hotellin työntekijätkään koska joku haluaa selkeästi uudelleenelävöittää natsien keskitysleirit. Siis ihan muuten ok mut tää aikataulutus ja aivan liikaa sidottu toiminta. Plus karmivat bussi- ja laivamatkat. Me oltiin sitten takapenkin karaoketerroristeinä siellä.. Ilman karaokee, tietenkin.

Nyt jotenkin ymmärrän tämän suomalaisen pakko-olla-perseet-lomalla-mentaliteetin, koska eipä tuolla reissulla juurikaan selvinpäin tehnyt mieli olla. Paitsi sillon kun kärsi laivakrapulat. Brrrrr. Laivailu on anarista. Ainakin toi Suomi-Saksa reitti. Ei kannata.

Eli siis hyvin ristiriitaiset fiilikset; oli kivaa olla reissussa mutta oli kyllä huonoin reissu missä oon ollu, vaikka ei ollu mitään käytännössä huonosti; se poppoo missä pyöri oli mukavaa ja sää oli ok ja safka mainiota (paitsi hanhenmaksapallerokeitto alkupalana hyi yök oisivat varoittaneet) mutta silti jäin kaipaamaan aika paljon semmoisia mun omia juttuja. Kuten vapautta kulkea. Ja sitä fiilistä että on ylipäänsä ulkomailla. Formulat oli kiva kokea vaikka Räikköseltä tekniikka pettikin. Äh. Kauhee tilitys. Pakko loppuviisaudeksi sanoa että ei ole ryhmämatkat mulle. Ja ne ryhmämatkailijat on varmaan aika samaa mieltä. ;)

Seuraavan reissun päämäärä auki, käytössä olis tossa tosiaan loka-marraskuussa n.4-5 viikkoo, budjetti vielä avoin, hyviä ehdotuksia otetaan vastaan!

-KotiMeg

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.