IRC-Galleria

meghara

meghara

opettelee olemaan..

Meg matkalla IntiaanMaanantai 10.09.2007 02:27


Viime päivät olen säätänyt koulussa sopien eri aineiden opettajien kanssa korvaavista tehtävistä poissaolopäivien tilalle. Ongelmana on ollut se, että en ole vielä päässyt sisään käytäntöihin koska olen opiskellut sen verran vähän aikaa vielä.. (Viikon, jos jotakuta mietityttää.) Mutta toisaalta, ajattelin hoitaa ne mahdollisimman nopeasti pois alta. Kävin myös uusimassa passini, koska sen kuvasivu oli huonosti kiinni. Tämä on tyypillinen vaiva vuosituhannen alun passeissa, ja voidaan hoitaa poliisilaitoksella vaivattomasti ja ilman kuluja. Jouduin tosin käydä hakemassa uudet kuvat, mutta saan niistä myös korvauksen. Ja vinkkinä; ei haittaa vaikka olisi viisumikin kiinni passissa, Setec maksaa kaikki tällaiset kulut. Mutta aikaa kannattaa varata reippa viikko, niin ei tule yllätyksiä.

Tilaamani matkaopas ei ole vielä tullut, mutta odottelenkin sen saapumista vasta loppukuusta. Ostin paremmalle puoliskolleni ultrakevyen riippumaton budget sportista, tehty laskuvarjokankaasta eikä voi mädäntyä vaikka kastuisikin hiukan matkalla, 20 €. Intiasta saa myös noita "hammokkeja" halvalla mutta halusin hieman panostaa tällä kertaa. Itselläni mokoma on jo. Hyttysverkkoja olen miettinyt ja päätynyt siihen, että ostan paikan päältä edullisella sellaisen karkotteella tärkätyn. Huomenna on tarkoitus ottaa yhteyttä Intian suurlähetystöön viisumin suhteen, (haluan saada selvennyksen erääseen asiaan, netistäkin tuo hakemus löytyy esimerkiksi suurlähetystön tai intiakeskuksen sivuilta) ja hoitaa rokotusasiat kuntoon. Muita kuluja ei siis vielä ole tullut kuin tuo riippumatto. Huomenna ehkä lisää..

Lisäksi lähetimme kameran huoltoon, kehveli kun alkoi temppuilemaan. Onneksi jo tässä vaiheessa että saamme sen reissuun mukaan.

Eipä ihmeempiä vielä, jatketaan...


Summa:~880 €

-Meg

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.