IRC-Galleria

Kuin unessa tanssimme valssin tään, sun silmissäs onnen kyyneleet nään. Mä sinua niin paljon rakastan, sun tanssivan rinnallain ain haluan. Tää tunteista suurin ja voimakkain, on rakkaus jonka sulta mä sain, sen sydämessäin tahdon säilyttää, niin kauan kun jatkuu elämä tää...

Yli riemuni oot mitä toivoisin, sä kun istut mun rinnallain. olet kaikkeni aarteeni kallehin, olet onneni unelmain <3

Antaa voisin mitä tahansa jos saisin sinut minua vasten, se on kaikki mitä toivon, en muuta ole kaivannutkaan. On meistä kumpikin jo jättänyt leikit lasten, voisin antaa mitä tahansa jos saisin sinut minua vasten.

Tilanne tää, ja tunteeni nää, ne mun sydämein mutkalle saa, läheisyyden tunnen mä sen, äänet kaupungin yö vaientaa, kiire ei mihinkään, kaiken kirkkaana nään, olen valmis kanssas seikkailuun. Mitä elämä voi antaa, kun se syliisi mut kantaa, uuden alkuun ihanuuteen, meidän kahden tilaisuuteen. Mitä elämä voi antaa, tähdet etsii taivaanrantaa, siinä hiljaa kun vain oot vierelläin, on hyvä olla mun näin.

Sä teet, mulle jotain sellaista, mitä kukaan, kukaan muu ei tee. Sä tuot, mulle takaisin rakkauden, ja luot elämälle tarkoituksen.

Vähän enemmän mua rakastaa jos sä voisit, se riittäisikin, vähän enemmän kuin ketään muuta koskaan oisit, sano se ääneen.

Tahdon oikeesti olla sinun, enkä vain leikisti rakastaa, kanssas oikeesti kokea kaiken, mikä ollut on unelmaa, tahdon syliisi painaa pääni, tahdon lämpöösi nukahtaa, olla kanssasi oikeesti onnellinen, sua oikeesti rakastaa.

Mä sulle laulun tehdä tahdoin, sulle rakkainpain, sen tuuli luokses kuljettaa, sen kuulla saat sä vain, se uneesi sun lentää saa, sen tähdet sulle kuuluttaa, se täyttää unen maailman, mä sua rakastan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.