IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 17.06.2008 20:33

syksyllä saa mennä metsään aivan vapaasti, eikä tarvitse pelätä käärmeitä. syksyllä luonto on kaunis, syksyn värejä ei voita mikään. ehkä ei liene sattumaa, että kirppareilla ja kaupoissa kierellessäni, mukaani tarttuu esineitä ja vaatteita, jotka ovat syksyn värisiä; keltaisia, oransseja, ruskeita, punaisia. rakastan kaikkea syksyssä, mutta ehkä eniten juuri värejä.

syksyllä on ihanaa mennä metsään rämpimään suppilovahverojen perässä. syksyllä on ihan erilaista mennä Turkuun, ihan erilaista ajaa kirjastoon. syksyssä on jotain enemmän, syksyssä on tunnelmaa. syksyssä on lämpöä ja valoa, mutta vain jos itse haluaa nähdä ne.

kun ihana syksy alkaa kääntymään jouluun, sekoan. en tiedä kummasta se johtuu, siitä, että tulee joulu, vai siitä, että syksy loppuu. yhdessä ne ovat kuitenkin vaarallinen yhdistelmä. soitan joululauluja jo lokakuussa, syyskuun ensimmäisiä yrityksiä unohtamatta. suunnittelen joululahjoja ja ripustan kattooni joulupalloja. kaivan omasta jouluesinelaatikostani liinat ja enkelit pöydälle, ja poltan kynttilöitä jokaikinen ilta. viime jouluna valmistin meerille lahjaa yli kuukauden, joka ikinen ilta. :]]], meeri ei tiedä vielä miten paljon kulutin siihen aikaa, :]]].

syksy tuli tänään oikein todenheitolla, tänään ostin uuden villakangastakin syksyksi, sekä sain tietää jatkavani opiskelujani nousiaisten lukiossa. minä rakastan syksyä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.