IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 28.06.2008 00:29

Kerran eli pieni poika, joka tiesi tekevänsä virheitä. Hän oli ymmärtänyt, että hän ei voi aina olla onnellinen, eihän hänen rakastamansa maailmakaan aina ollut. Ja hän tiesi, että se oli täydellisyyttä.

Tuo poika rakasti pilviä ja hän rakasti aamuöitä. Hän rakasti olla ihminen ja hän rakasti olla hän. Hän rakasti ystävyyttä ja hän rakasti rehellisyyttä. Hän rakasti mansikoita ja hän rakasti kaakaota. Ja hän tiesi, että se oli täydellisyyttä.

Tuo poika ei aina jaksanut hymyillä, tuota poikaa joskus ahdisti. Joskus maailman asiat olivat hänelle liian isoja. Hän antoi itsensä olla joskus surullinen. Ja hän tiesi, että se oli täydellisyyttä.

Tuo poika tunsi ihmisiä tässä maailmassa, jotka luulivat täydellisyyden olevan jotain aivan muuta. Virheettömyyttä, kauneutta, mainetta ja kunniaa. Ja nuo ihmiset, eivät pitäneet tuosta pojasta. Sillä hän jaksoi, murheidenkin jälkeen, nousta ja lähteä uuteen kasvuun. Tuo poika halusi itkeä murheensa pois, muistella niitä pahimmankin vaiheen jälkeen, mutta kuitenkin myös elää vastoinkäymisten jälkeen.

Ja nuo ihmiset, eivät kestäneet katsella, kun tuo poika juoksi heidän ohitsensa nauraen aurinkoon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.