IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 07.07.2008 23:19

Hullut matkaavaat autoillansa maassaan, luonnonkauniiden näköalojen lävitse. He näkevät autoistaan kuinka rypsipellot hohtavat keltaisina ja kuinka ilta-aurinko valaisee kaukana näkyvien kuusipuiden latvat niin kauniisti. Voiko kauniinpaa näkyä ollakaan?

He näkevät kuinka orava juoksee tien yli ja kuinka joki virtaa sillan alla, ihan hiljaa. He jopa pysähtyvät katselemaan ja kummastelemaan heitä ympäröivää kaunista maailmaa aika ajoin. He lomailevat.

Sitten metsien keskellä on havaittavissa suuri hevosenkenkä. Kuinka se kutsuukaan heitä luokseen! He painavat vielä ihan vähän enemmän kaasujalkaansa kohti maata saapuakseen pellolle, jolla kohoaa iso ja ruma, keltainen rakennus.

Yhden auton ovet jäämät lukitsematta ja toiseen unohtuu se tuikitärkeä vauvan tutti. Kolmannessa pakataan voileipiä eväiksi ja neljännessä jo pakataan tavaroita autoon kotimatkaa vasten.

He hullut ovat matkanneet satojakin kilometrejä päästäkseen säästämään. Ostamaan halpaa shampoota. Lastaamaan ostoskärrynsä täyteen euron t-paitoja; kyllä niistä vielä komeita pölyrättejä saa. He taistelevat euron tietokonepeleistä, niistä jalkapallojutuista vuodelta 1998. Kun niin halpoja ovat.

He hullut, me suomalaiset.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.