IRC-Galleria

merri-

merri-

Everything, anything and nothing at all.

Blogimerkintä

« Uudempi -

Alkupiste on jo ensi viikolla!Lauantai 13.03.2010 18:07

Terveiset taas markkinointi- ja tiedotustiimin vetäjältä, Meeriltä!

Alkupistehän on jo ihan kohta! Ens viikolla tähän aikhan lastentapahtuma Alkupiste Juniorkin alkaa olla jo ihan loppusuoralla, bändikisan voittaja on selvillä, ja kello etenee kohti Nicolen ja Medeian keikkaa. Ehkäpä just tähän kellonaikaan (neljän pintaan) Hevisaurus vetelee viimeisiä dinosaurus-sointuja Rytmiksen lavalla!

Vielä maanantaihin asti voi osallistua kilpailuun ja voittaa liput Apocalyptican keikalle! Meillä on täällä Mikseri.netissä banneri, joka ohjaa tuonne meidän nettisivuille, tai sitte sinne voi mennä suoraan (alkupiste.fi) ja klikata sitä banneria sieltä. Ei tarvi ku nimi ja muut tiedot täyttää lomakkeeshen niin ne liput voi olla sinun! Eli kiirettä pittää, maanantaihin asti on aikaa!

Lastentapahtumhan on muuten varmistunu nyt viiminen työpajan pitäjä! Lakeuden Etappi ja Kulttuuriyhdistys Kurpitsa tekkee yhteistyössä sellasen mahtavan nukketeatteriesityksen jossa on kierrätysteema. Siinä on Erkki Merkkinen jolla on rojupöhö, ja sitte alkupisteläisten pittää auttaa sitä lajittelemhan kaikki ne sen rojut jotenki järkevästi, niin ettei se saastuttais. Tule sieki kattomhan paikan päälle, ja auttamhan Erkkiä selviämään rojupöhöstä!

Bändikisa jännittää minua ihan kauheasti! Neljä ihan mahtavaa ja erilaista bändiä on kisaamassa voitosta, eikä edes ennakkosuosikkia pysty erottelemhan! Bändikisahan on osa vuoden kuumimpia opiskelijabileitä, jossa sinunki pittää ehottomasti olla mukana. Liput ei ole ku viis (5) euroa ja se sisältää narikkamaksun. Ja sillä viidellä eurolla sie saat Opiskelijabileet, Coverfieldin ja kaikki neljä kisabändiä livenä! Kisabändithän oli Streak and the Raven (Seinäjoki), Perilliset (Teuva), Piru Kange (Lammi) ja The Celene (Rauma).

The Celenehän tosiaan voitti tuon Mikseri.netin äänestyksen ja pääsi sitä kautta finaaliin. Siinä äänestyksessä oli kaikenlaisia teknisiä ongelmia ja väärinymmärryksiä, ja se oli meille opiskelijoille kyllä aikamoinen koettelemus. Jotenki se visio, mikä meillä ja Mikseri.netin ylläpidolla oli tuosta äänestyksestä, ei ollukaan niin itsestäänselvä muille ku mitä me ajateltiin. Äänestystulosta kuitenki analysoithin monet kerrat, ja kyllä se The Celene selvis voittoon joka tavalla. Tympeäähän se oli, että tuollasia ongelmia oli, mutta ainaki kaikki jälkipuinti varmisti sen, että kyllä se äänestys on ollu oikeudenmukanen ja reilu kaikille, kaikki oli samalla viivalla koko ajan. Kyllähän tämä netti on sellanen paikka, että vaikea tuota huijaamista on kovin tehokkaasti estää, ku ei edes IP-blokkaus mikään pomminvarma keino ole. Onnittelut kuitenki The Celenelle! Muidenkhan äänestybändien ei kyllä tarvi tuijotella varpaitaan, mahtavia bändejähän net oli kaikki!

Ennakkolippuja kaikkiin meijän Alkupisteen tapahtumiin voi sitte ostaa Rytmikorjaamon sivuilta www.rytmikorjaamo.fi! Jos ei Alkupiste ole sulla vielä kalenterhin merkittynä, niin nyt olis korkea aika peruuttaa kaikki muut menot! Nähhään siis Alkupisteessä, Rytmikorjaamolla ja Framilla!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.