IRC-Galleria

Sammakoita tuppaa pääsemään suusta ainakin minulla varsin usein, tuolla kurssilla istuessa ja kuunnellessa jotain erittäin "mielenkiintoista" luentoa ei aina ajattele ennenkuin esittää "loistavan" kommentin. Tässä välissä täytynee kertoa sekin pieni seikka että me hameväki ollaan aikamoinen vähemmistö kyseisessä tilassa ja muut samaa sukupuolta olevat ovat hiukan hillitympiä kuin minä joka pälättää kyllä asiasta tai oikeastaan aina sen vierestä.

Voitte uskoa että posket alkaa punottaa ja pieni nolostumisen tunne iskee siinä vaiheessa kun tulee laukastua kommetti " Eikös tämä ollutkaan se taksi tytölle morsian ohjelma??" Tuossa vaiheessa katseet kääntyy ja tajuat itse sanoneesi tosiaan MORSIAN!! Kiitos vain mutta kyllä mä ihan olen miehiin suuntautunut..

No että kellään ei olisi tylsää tulee sitten karjastua tunnilla jossa käsitellään asiakaspalvelua ja mietitään juuri sitä miten nais kuskien kannattaa varautua siihen että humalainen nais asiakas saattaa olla aika mielenkiintoinen kyyditettävä. Ei siinä sit mitää karjasen takarivistä niin että kaikki varmasti kuulee " Niii ku känninen nainen ei kestä toista kännistä naista!!" Voi veetu kun tajuaa että mitä sitä taas tuli sanottua.. Saipahana porukka hyvät naurut ja voin vaikka vannoa että tulee ehkäpä vielä kuultua asiasta..

Mitä tästä siis opimme. Älä oikeasti avaa suutasi ellet mieti mitä sieltä tulee ulos... Toisaalta miten kukaan jaksaisi tylsiä tilanteita ellei paikalla olisi joku joka ne sammakot sanoo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.