IRC-Galleria

lomalla saa lapsettaa!!!!!! =)Keskiviikko 17.05.2006 03:53

oih ja voih, kuinka kummallisen ihanaa se onkaan olevinaan kun on kesäloma! heti tekee mieli kieppumaan ja kirmailemaan. ;) pilke silmäkulmassa se on tänäänkin kulkenut ja miettinyt henkistä ikäänsä yhä uudestaan ja uudestaan. ystäville kiitos siitä että heillä on lapsia, joiden siivellä tämäkin saa joskus ihan luvan kanssa olla ipana ja pelmuta pitkin mäkiä niiden iältäänkin kuusivuotiaiden kanssa!
*miettii ipanavuokraamon perustamista sellaisten päivien varalle kun oikein lujaa lapsettaa, eikä auta muu kuin ipsujen kanssa temmeltäminen*

tänään on siis tehnyt mieli keinumaan ja laskemaan liukumäkeä ihan HIIIIIIIIIIRMUSEN lujaa!!! sitäpaitsi.... mieleni halajaa lintsille; tahtoo nauttia kovasta vauhdista ja ylettömän muksalta tuntuvasta kieputuksesta! onneksi tämä höntti-iivari sai leikkiä sentään edes hippaa erään mukelon kanssa ja toimia eräänlaisena kiipeilytelineenä. => pääsi sentään nauttimaan villistä vipellyksestä ja vallattomasta vanutuksesta....

vaan ei auttanu aidon ipanan kanssa irrottelu. pakko oli lähtee purkamaan loppu käyttämätön energia pyörälenkille ja sitten uppoutuu jääkiekon ihmeelliseen maailmaan.
josko tuota nyt jaksais olla niinkin vastuullinen ja olevinaan aikuinen, että hoitas noi viimoset koulutehtävät pois alta notta vois koittaa sitä valmistumisen ihanuutta tavotella vihdoinkin... =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.