IRC-Galleria

kevät tulee, minä en... eiku!Keskiviikko 08.03.2006 05:55

Voi mikä iänkaikkisen ihana keväinen ilma meillä onkaan tänään ollut! Ja tää tyhmäpää vaan kökkii suurimman osan päivästä sisällä ja nauttii aaaaaaaivan hirmusen hyvästä musiikista... (viekää tää tietokone multa pois, ennen kun julistaudun aidoks nörtiks!) Noh, kävin sentään kokeilee vieläkö se on toi bilis hallussa eilisestä... Ei se ihan niin hyvin sujunu, mut ei se oo niin justiinsa!
Tää päivä alkokin niin oudosti, että ehkä on ymmärrettävää se, ettei oo osannu toimii lainkaan odotetulla tavalla. En siis edes muista, koska oisin vapaalla ollessani heränny samaan aikaan kun tänään. Tai siis eilen jos katotaan kelloo.
Niin hassulta kun se voikin kuulostaa, niin heräsin kolme minuuttia ennenkun mun ovikello soi aamulla klo: 8.20... Monta kertaa meen vasta hiukan ennen sitä nukkumaan. Eli en turhaan järkyttänyt yöllä muita, kun sanoin meneväni höyhenten sekaan jo kahen tietämillä. Voidaanko tätä kutsua jo ennustukseks, mitä seuraava aamu pitää sisällään?

voi ny sentään! Tänkin ois voinu selittää lyhyemmin, mutta ei kai sitä aina voi kaikkee tajuta? Ainakaan ennenkun on kokeillu sitä hankalampaa ja pidempää versioo asioista... =)

Onneks tää päiväkirjakin on vaan sitä varten että saan natista jos haluan, eikä kenenkään oo pakko lukee näitä juttuja loppuun asti, jos siltä tuntuu!!!

Että itellenne vaan, jos oli tylsää lukee.... Tää alkaa nyt olla ajattelematta niinkuin idolinsa erittäin pieniälyinen karhu joka tunnetaan myös nimellä Nalle Puh .

(hymyilee vieläkin, koska se on Nalle Puhin ystävien ja/eli blondien etuoikeus!)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.