IRC-Galleria

kiitos juuso (:Tiistai 31.07.2007 03:13

Joss | DaUps väsinud says:
tiäx mitä eroo on pimpil ja pippelil?

mirri says:
no kerrro :'D

Joss | DaUps väsinud says:
pimppi saa

Kuopio RockCock 27.-28.7.2007 @ Vänäri<3Maanantai 30.07.2007 16:28

Torstaina oltiin vähän ottamassa, Maxonen, Vili, Tunitti ja minä. Ale pääs sillon lomille ja Moilasilla oli Suvi ja Aki myöskiiiiiiiiii. No, Ale ja Aki kupsahti heti ekana karseesta väsymyksestä, ja hengattii sit siellä ja jossai vaihees semmone hölmö ihmine saapu sinne kans. No joo, siinä sitte ilta meniki kattomal ToukoPoukoo<3 ja hipsimällä pitkin myllypuroo ilman kenkiä..
Sitte Aleksi pomppaski ylös ja lähettii about siihen aikaa kohti Steissiä, hetkeäkään nukkumatta. Matka oli jotain aika hauskaa, huomas et jotenki oli väsynyttä juttua...Saatiin hienot luksus-paikat junasta, nimittäin matkustettiin se n.4 ja puoli tuntia eläinvaunussa, mut mikäs siinä. Eläimet on kivoja (: Ja siinä vieressä oli tupakka"huone" (:

No, siinä sitten kuulutus:"KUOPIO" ja poistuttiin junasta hyvin mielin, odotuksien vallassa. Soitin sitte heti ekaks Nannalle, tavattiin Nanna, Niina ja Ände siinä asemalla ja lährettiin Kuopion keskustaa hängaamaan. Haettii tietenki vähän matkaevästä (nestehukka voi tulla) ja mentiin Yrjöpuistoon nautiskelemaan ja nauttimaan aurinkoisesta säästä. Sitte Juho saapu sinne kanssa ja myö lährettii Mäkkärii syömään, ettei illalla tulis nälkä. (Törmättiin matkalla Eetuunki) (:

No, sitten mentiin venailemaa porukoit kauppakeskuksen eteen ja lähettiin kohti festarialuetta. No mikäs siinä, hirveet odotukset tietysti et näkis Swallow the Sunin ja Viikatteen...Mut PATAU! ei onneks ollu ku hirveet jonot (eikä ollu edes jonoja vaan ihmismassa) alueelle! Katottiin sitte kellosta et:"no, onhan täs viel vartti aikaa, kyl me keretää" ni EIKÖHÄN ne "jonot" liikkunu tyyliin kymmenen minuutin välein eteenpäin. Siinä sitten alko menee hermot ja tuli vedettyy sitä röökiiki nii saatanasti...Pian v*tunmoisen jonottamisen jälkeen päästiin sisälle, mut katos p*rkele, vielä oli TURVATARKASTUKSEN vuoro. No, mikäs siinä, Eetu katto kelloaan ja sano et täs olis vartti ennenku Turmarit alottaa soittaa. Siinä vaiheessa alko iskee paniikki, et:"vittu ei voi mennä näin!" Päästiin turvatarkastuksesta läpi suht nopeesti ja sit huomattiinki että tasan viisi minuuttia Turmion Kätilöiden alotukseen. No, siinä sitten lähettiin juoksemaan hirveetä vauhtia kohti Sue-lavaa hirveessä hurmiossa. Kerettiinpäs!

Turmion Kätilöt vetivät saatanan upeen show:n, tulennielentää, kipinöitä, liekkejä, lämpöä..Ja muutenkin se tapa, millä saivat yleisön niin mukaansa, oli aivan loistava. "Tänne sitä jallua!" -"HUI HAIII!"
Itse muistelen keikkaa lämmöllä kiitoksia Eetun (Teurastaja), Aleksin (Avopotilas) ja Eetun veljen (Teurastettava) messissä olosta. (shake that ass, bitch) Keikan loputtua huomas äänen olevan vähän menny..

Siinä kohtaa huomas, että jano rupes iskee..Pitihä sitä (saaaaaatana!) mennä autolta sitte hakemaa vähän suun kostuketta ja jäätiinpä sitte hängaamaan sinne siihen asti että kerettäis näkemään CMX. (oli muuten vitun kova keikka) Ei kuitenkaan jääty kattomaa Alen kans keikkaa loppuu vaan lähettiin kattomaan Stam1naa.
Teltta oli ihan h*lvetin täys, eikä kylmyydestäkään ollut tietoa. Päästiin "muikeloitua" hyville paikoille ja sitte alko rankka setti! \,,/ Kiitoksia Stam1nalle suuresti sukukalleuksien esittämisestä ja siitä, että menetin ääneni kunnolla..

LAUANTAIaamu valkeni sitte "mukavalla" sateella ja lähettiin aamupalalle Mäkkäriin..(taas) Jäätiin sitte hängaamaan sinne siks ajaks et kerettäis näkee Deathchain (joka oli muuten aika vitun kova!!!)

Luettelen nyt kaikki muut mitkä oli hyviä, jaksa enää kirjottaa:

Apulanta
Sepultura
Kotiteollisuus

viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä RUOSKA<3
Sen jälkeen ääni meni niin pahasti et vieläkään ei oikee kunnossa (:


Kiitos pojat<3

ääni meni.Maanantai 30.07.2007 02:58

kuopios oli kivaa<3 lisää huomen<3

[Ei aihetta]Perjantai 27.07.2007 02:41

dokaamine o kivaa ja max on paras<3
Huomen sit aamukasilta lähtö Kuopioon ja sit pääsee taas pitää kivaa<33.

Suurimmat odotukset ovat Viikatteen, Turmion Kätilöiden, Swallow the Sunin, Stam1nan, Deathchainin, Amorphiksen, Sepulturan ja Ruoskan keikat..!

Uskon et tulee hauskaa, ku on nii hyväs seuras :P

Pojat, tällä kertaa iisimmin ;D<3Vaasalaiset Kansiot - Kotibileet (Bizkit boy remix).mp3

PNG-Hymyilisitsiemiulle?.mp3Torstai 26.07.2007 16:00

äitikulta miks et puhu mulle koskaa,
taasko mä tein väärin ja sun on pakko kostaa.
ehkä pakosta mä elän renttuelämääni,
käännä emmä selkääni, koska pelkään niin,
että joku lyö taas veitsen tai puukon,
emmä oo nii uhkarohkee, vaik sain käärmeeltä
suukon.

Tein mitä tahdoin, ja tahdoin hymyillä,
kun maapallo itkee, ni ei auta onnen lymyillä.
Jonku pakko nostaa hymy suupieleen,
mä virnuilen teille vaikka tilaisuus pieleen meni
taas, ja mä luisun taas paskaan, ei yhteiskunta
tullut vaan se asettui vastaan

&lt;hymy&gt;


AGR - Kaikki jatkuu.mp3Torstai 26.07.2007 04:13

ei duunii tänää, eli keittoo ja sit huomen klo 0800 junal Kuopioo, sit siel jotai dokausta ja sit Kuopio Rock Cockii :> Tulee varmaa kivaa <3 Oon aika varma et mul kasvaa pippeli viikonlopun aikana... &lt;virne&gt;


Ei helvetti löysin hyviä biisejä<3

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.07.2007 18:16

mun on pakko saada sut.

isoveli<3Keskiviikko 25.07.2007 03:25

13.07.07 01:08 <Beholder> varaudu kipuun =) .. ei no.. muistat vaan että kipu on vaan tunnetila, niinkun orgasmi. ei se kauaa kestä.. =)

<3Keskiviikko 25.07.2007 01:20

You will realease your life
Forgetting what's forsaken
The reason why
You are alone again
You will begin to cry
Hearing the silence breaking
You breathe, alive
But you are alone again