IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 01.07.2009 00:09

elämä hymyilee,
paitsi että ikävä kultaa :/

[Ei aihetta]Lauantai 27.06.2009 21:53

Nektariineja ku sais :(

AC/DC 17.6.2009 @ OlympiastadionPerjantai 19.06.2009 17:45

Keskiviikkoaamuna oli pientä jännitystä. "Mä nään AC/DC:n tänään!" Se tuntui uskomattomalta ajatukselta, eikä se tuntunut yhtään todelliselta.

Kullan kans lähdettiin matkaan siinä klo 17 maissa. Sörnäisten kohdalla hypättiin ulos metrosta ja mentiin odottelemaan ratikkaa. Pian pääsimmekin suht täyteen ratikkaan..Päässä ei pyörinyt mitään muuta kuin että "kohta kohta kohta".
"Me jäädään seuraavalla" kulta totesi ja jäätyämme pois, lähdimme kävelemään kohti Olympiastadionia. (Turvatarkastuksessa hyvä kun edes kunnolla tarkasti laukkua) Lippujen näyttämisen ja virtsalla käymisen jälkeen lähdimme etsimään paikkoja, mitkä löytyivätkin mukavasti järkkärin neuvoessa.

Muutamien minuuttien ja savukkeiden kuluttua upealle lavalle asteli Blake(FIN). Blake kokonaisuudessaan oli ihan p*ska, Spirit Of Cain varsinkin. Blaken jälkeen lavalle saapui Answer (NOR), eikä sekään ollut mitenkään päätähuimaava. Kesken Answerin lähdimme katsastamaan anniskelualuetta joka oli "hieman" täynnä, joten päätimme käydä ostamassa paidat. Tovin jonotuksen jälkeen palasimme takaisin paikoillemme ja odottelimme tulevaa showta.

Pian rupesikin tapahtumaan, screeniltä tuli animaatio missä AC/DC juna kulkee ja lopussa törmää. Samalla kun animaatiossa juna törmäsi, niin screenit "menivät kahtia" ja niiden väliin ilmestyi veturi. (Eli se näytti siltä ku se juna olis tullu lavasta läpi) Ihmisten huutaessa AC/DC nousi lavalle aloitusbiisillään Rock N' Roll Train. Siinä vaiheessa oli pakko hieraista silmiään uskoakseen että se oli totta.

Kun Hells Bells rupesi soimaan, lavan katolta tuli alas iso kello, johon Brian juoksi roikkumaan/heilumaan. Tuhatpäinen yleisö karjui mukana ja fiilis oli mahtava. En ollut nähnyt Suomessa ikinä mitään vastaavaa.
Whole Lotta Rosien soidessa veturin päälle "pumpattiin" semmonen iiiiiiso nukke, jolla oli hervottomat tissit ja somat alusvaatteet.
Anguksen upean strippishown ja kitarasoolon jälkeen yleisö olikin hengen hekumoissaan.

Keikka oli kokonaisuudessaan maailman paras, missä oon ikinä ollut. Oli tykitystä, paperisilppua, ilotulitteita. Ah, kyllä ne äijät vaan osaa!

Kiitos kulta ja AC/DC <sydän>

Biisit:
1. Rock N' Roll Train
2. Hell Ain't a Bad Place to Be
3. Back in Black
4. Big Jack
5. Dirty Deeds Done Dirt Cheep
6. Shot Down in Flames
7. Thunderstruck
8. Black Ice
9. The Jack
10. Hells Bells
11. Shoot to Thrill
12. War Machine
13. Dog Eat Dog
14. Anything Goes
15. You Shook Me All Night Long
16. T.N.T
17. Whole Lotta Rosie
18. Let There Be Rock
Encore:
19. Highway to Hell
20. Those About to Rock (We Salute You)

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.06.2009 16:47

AC/DC tänään &lt;sydän&gt;

\,,/Maanantai 15.06.2009 00:23

"Counting all the assholes in the room
Well I'm definitely not alone, well I'm not alone
You're a liar, you're a cheater, you're fool
Well that's just like me yoohoo and I know you too
Mr. Perfect don't exist my little friend
And I tell you it again, and I do it again
Counting all the assholes in the room, Well I'm
definitely not alone, well I'm not alone"

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.06.2009 22:14

Se on vesi jota pelkäät.

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.06.2009 00:38

phoenix.

[Ei aihetta]Torstai 11.06.2009 16:34

Nogetyttö, push it push it :D<3

J<3MKeskiviikko 10.06.2009 15:04

16kk<sydän>

SAUNA MISSÄ EI OLE KATTOA 2009Keskiviikko 10.06.2009 14:59

Perjantaiaamuna lastattiin auto ja päästiin lähtemään kohti Tamperetta siinä 10 aikaa. Muutamia tunteja myöhemmin oltiinkin jo Härmälässä täyttelemässä lappuja ja lunastamassa mökkien avaimia.
Mökkiin päästyämme alkoikin sitten vaatteiden vaihto ja dokaaminen.
Tovin kuluttua kuitenkin tilattiin taksi ja lähdettiin kohti Eteläpuistoa.
"Hetken" jonotuksen jälkeen menimme katsomaan Amorphista, olutteltasta käsin ;) (Kallista, olut 6€) Amorphiksen jälkeen tsekattiin osittain 45 Degree Woman ja Soilwork, mutta muuten keskityttiin Viikatteen keikkaan. Kun Viikate alotti, porukka sekosi totaalisesti. (Enkä yhtään epäile, sillä Viikatteen keikka oli ehdottomati paras!)
Keikoittelun jälkeen lähdettiin tutustumaan Tampereen ilta/yöelämään vaatteet märkänä (tosiaan, vettä sato kun Esterin perseestä koko perjantain) ja löydettiin semmonen kiva paikka ku Vanha Monttu ja istuttiin sitte siellä. (Iso III-olut, 3.4€) Siellä oli semmonen kiva vanha jukeboksi mistä sai laitettuu 2€:lla neljä biisiä :) (Volbeat-painotteinen ilta) Jouduttiin Jonden kanssa feidaamaan muut ku oli pakko päästä nukkumaan. Käytiin matkan varrella Mäkkärissä ja JUUSTO 1€!!


Lauantaina sitte aloteltiin aikasin ja mentiin kattomaan Sparzanzaa. Keikka oli hyvä ja musiikki kolahti jonkin verran korvaan :) Sen jälkeen kun ei mitään erityistä ollu, ni lähdettiin käymään syömässä Haraldissa (huippurafla, safka hyvää, sisustus magee), jonka jälkeen palattiin takaisin festarialueelle tsekkaamaan Hammerfallia, Finntrollia ja hetki Mötleytä. Kaikkia rupesi janottamaan ja päätetiiin lähteä baariin. Ensin pysähdyttiin Paappaan, missä oli ikäraja 22 mutta päästiin neuvottelemalla sisään (eikä kysyny papereita sen jälkeen keneltäkään), vaikka poistuttiin melkein samantien meiningin vuoksi. Juotuamme yhdet lähettiin ettimään broidille tanssilattiaa ja se löytyikin pienen etsinnän tuloksena, Groove Bar & Cellar &lt;nam&gt; Mukava mesta, häppärit puoleenyöhön ja drinkitki suht halpoja (4€) ja TANSSILATTIA. Broidi pääs näyttämään mooovinsa ja kepakko kalpeni ne nähdessään.(Koska se ei ite osannu tanssia niin hyvin) Lähettiin siinä häppäreitten jälkee takas Härmälään ja pian sen jälkeen (muutamien oluiden jälkeen) nukkumaan.


Sunnuntaina alotettiiin aamu grillaamalla, saunomalla ja MinttuBLACKillä :) Kuosi rupes olemaan hyvä Kamelotin keikan aikana. Kamelotin hienon suorituksen jälkeen jäätiin tsekkaamaan Strato, jonka jälkeen siirryttiin anniskelemaan kaljaa (vettä) Thorin keikalle. NightDishiä ei pystyny tsekkaamaan ku pari biisiä, sillä kuosi rupes olemaan huono (mulla!!!) ja oli pakko lähteä pois, itkupotkuraivareiden saattelemana. (Jonde-parka :/) Kun porukka saatiin kasaan, haettiin Subit ja palattiin takaisin Härmälään. ZzzZZZzzZZzzz..........


Maanantaina alkoikin matka kohti Helsinkiä. Reissu oli kaikiltapuolin loistava, Tampere oli kiva paikka, dokaaminen oli kivaa, porukka huippu,
suurkiitos Laura, Sara, Ride, Tomi & Jonde &lt;sydän&gt;!


Maybe again next year?
&lt;vink&gt;