IRC-Galleria

Black Roses + ARVONTA (Lumene)Lauantai 21.08.2010 01:12

heräsin aamulla (yllätys) ja olin niin koomassa kun ikinä voi olla. mulla ei edes ollut mitään hajua, mitä aion kiskoa päälle. vedin uudet kukkalegginssit jalkaan ja farkkutunikan, mutten siltikään ollut varma, aionko lopulta edes pukea niitä. jotenkin ne sitten jäivät päälleni kun menin syömään. sitten laitoin vyön. seisoin jo lähdölläni peilin edessä ja muistin, että vessanlaatikossa on vielä juuri sopiva rusetti vyöhön. itseasiassa, siitä tuli ihan hyvä, vaikkakin oli aika spontaanisti koottu tyyli. mitäs tykkäätte? (:





haluan vielä pyytää teitä kyselemään, ihan mitä vaan! kysykääkysykääkysykää mikä askarruttaa! ootko miettinyt jonkun Lumene NC -tuotteen ostamista? minä kyllä kerron kokemuksia! oliko jossain joku kiva vaate, etkä tiedä mistä se on haettu? haluutteko tietää jotain muuta? haluatteko kuulla esim. 100 juttua musta tms.? kertokaa ihmeessä :)

ARVONTA ALKAA! minä aion arpoa tämän huulikiillon pois! teille, rakkaat ystävät! homma toimii näin yksinkertaisesti: vippaa tähän postaukseen kommentti, josta löytyy ainakin sähköpostiosoitteesi (yksärillä saa laittaa myös). teillä on viikko aikaa, eli ensi perjantaihin asti. sitten menä etsin jostakin ihanan onnettaren joka arpoo onnekkaan voittajan. lähetän ko. sähköpostiin sitten viestiä :) elikkä sähkäreitä vaan kehiin ja HUOM, sen on löydyttävä _tästä postauksesta_. good luck!!! ((arvottavaa huulikiiltoa ei siis ole avattu, tuo kappale on oma versioni samasta tuotteesta!))
If life's a highway, I want drive it all night long,
Millabella

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.