IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

christaTiistai 29.05.2007 18:08

näyttäisinkö keharilta vai keharilta?

läski-jenniKeskiviikko 16.05.2007 18:56

seisottiinko sademetsässä vai sademetsässä?

varvas.Keskiviikko 09.05.2007 20:21

Aamuisin seison kylpyhuoneessani
ja katson peiliin.

Vetoavasti.

Ei mitään uutta.
Ei yhtenäkään päivänä.

Tänään tuskastuin
ja painoin pääni nöyrästi alas.

Ja silloin

Löysin kymmenen varvasta.
Kymmenen hurmaavaa varvasta.
Solakkaa varvasta.
Erikoista varvasta.

Ja äkisti käsitin,
että kyllä kannattaa elää
kun on näin hurmaavat varpaat.

- Lassi Sinkkonen -

JENNI TÄTITorstai 26.04.2007 02:07

mimmi. sanoo:
muumeis on jenni täti

mimmi. sanoo:
sä oot jenni täti

Jenni sanoo:
Tämä luomiskertomus alkoi aikaisesta kesästämme (elämme siis vuoden 2006 kesää ) Jolloin nimeltämainitsematon henkilö kavereineen katselivat esitteitä eivät mitä tahansa esitteitä vaan EF kielimatkan esitteitä.. Kaksi kaverusta päättivät lähteä Maltalle ja varasivat matkan.. (paluu nykyelämään) Enään on muutamia viikkoja ja tunteja siihen että nämä kaksi bronttosaurusta pääsevät unelmiensa

Jenni sanoo:
kesänviettoon kyseiselle paikalle eli Maltalle. (mutta tarinassa on aina ilkeitä ihmisä ) Joten yksi nimeltä mainitsematon lentosauruslisko yritti sabotoida bronttosauruksien matkan ! Mutta kuinka ovela hänen pitäisi olla estääkseen heidän unelmien kesämatkan, sillä toinen bronttosauruksista on varsin ovela salapoliisi (tunnettu muinaisesta kreikasta nimellä akylaphytoskylytotos)

Jenni sanoo:
Hänen salapoliisi taidot ovat niin kehittyneet hänen älykkääsään muistissa , että hän varmastikkin huomaisi Lentsaurusliskon aikeet ennen kuin hän ehtisi niitä toteuttamaan! Mutta ainoa heikko kohta Lentosaurusliskolle ja bronttosaurukselle on nimeltä mainitsematon biisi jossa lauletaan MYRRRRSKYSTÄ , niin voisiko tämän laulun kautta lentosauruslisko olla ovela ja sabotoida Bronttosauruksien
Jenni sanoo:
matkan!! ??? sitä emme tiedä me ettekä te! (JATKUU....... tulevaisuudessa)

rakkauden kolme kehääSunnuntai 25.03.2007 04:41

Sormemme vannoivat valan: ikuisesti elämme toistemme lomassa. Se on sormien tehtävä tässä maailmassa: etsiä sormet joille vannoa vala. Toistensa lomassa ovat sormet kotona, se on sormien kotimaa, sormien Palestiina. Paksut sormet ja luiset sormet, uupuneet ja joutilaat sormet, kaikki maailman sormet etsivät sormia joiden kanssa asettua lomittain, kotimaata. Se on sormien vala: ikuisesti tai kunnes kyllästymme.

Silmämme vannoivat valan: muuhun emme ikinä katso kuin toisiimme. Mitä tässä maailmassa lhteet ja purot muuta etsivät kuin lähteitä ja puroja, merta johon laskea, sulautua suureksi silmäksi joka näkee kaiken. Pienet silmät ja suuret silmät, siniset, vihreät ja itkusta punertavat, kaikki silmät etsivät silmiä joihin yhtyä, sekoittua, joiden kanssa tehdä meri. Se on silmien vala: ikuisesti tai kunnes lähde ehtyy.

Suumme vannoivat valan: muihin suihin emme ikinä kajoa. Suun erottaa haavasta vain muutama suudelma, että sitä on suudeltu niin että ruumis muuttuu pelkäksi suuksi, niin kylläiseksi ettei se muuta halua kuin enemmän, lisää. Arat suut ja anteliaat suut, pelokkaat suut ja rohkeat suut, odotuksesta rohtuneet suut, kaikki suut etsivät suita joihin painautua, sulautua, joilta kuulla huokaus täyttymyksen tuolta puolen. Se on suiden vala, ikuisesti tai kunnes ei enää maistu.

Korvamme vannoivat valan: muihin korviin emme ikinä kuiskaa. Mitään ei korva niin janoa kuin kuiskausta, hiljaista huutoa joka kutsuu luokse ja lupaa kaiken, heti. Mitään korva ei niin halua kuina kuumottaa sanoista, palaa, roihuta sanoista. Korva on portti maahan johon pääsee vain sanoilla, muutamalla tarkoin valitulla, korvaan kuiskattavalla. Kovat korvat ja herkät korvat, simpukkakorvat ja kotilokorvat, kaikki korvat kaipaavat kuulla kauneuden kohinaa. Se on korvien vala: ikuisesti tai kunnes ei enää kuunnella.

Hiuksemme vannoivat valan: muihin hiuksiin emme ikinä sekoitu. Hiusten tehtävä tässä maailmassa on jäädä merkiksi, muistoksi tyynyliinaan, vaatteeseen. Mikään ei niin muistuta vastapudonnutta vaahteranlehteä kuin hius olkapäällä, rakastetun hius. Se muistuttaa siitä mikä äsken oli ja kohta taas tulee: rakastettu hiukset valtoimenaan, pelkkiin hiuksiin puettuna. Mustat hiukset ja vaaleat hiukset, seittihiukset ja punoshiukset, villit hiukset, kaikki hiukset haluavat löytyä jonkun tyynyltä, jonkun olkapäiltä. Se on hiusten vala: ikuisesti tai kunnes ei enää löydy.

Tommy Tabermann - Viisi valaa

kalakeittoKeskiviikko 14.02.2007 00:04

HAISTA NYT VÄHÄ JOOKO!?

MANU (kimmmo)Sunnuntai 11.02.2007 23:29

Steve sanoo:
Vaan huijatakses mua
mimmi. sanoo:
nii joo
mimmi. sanoo:
tietty
mimmi. sanoo:
mun elämä on yhtä kimmon kusettamista!
Steve sanoo:
No mä tungen nenäni joka asiaan, ni pitäähän se nyt vähä kusettaa, sit ku asioiden tonkiminen tapahtuu näin merkittävällä tasolla ni kyl siin tulee elämästä iha kusettamista!
mimmi. sanoo:
niin.
mimmi. sanoo:
oot harvinaisen oikeessa.
Steve sanoo:
Tiedän.
- Vanhemmat »