IRC-Galleria

mincky

mincky

kyyläätsä jossai jengis?

Uusimmat blogimerkinnät

RAPU:

-Monet luulevat tuntevansa rapututtavansa hyvin, mutta HARVAT ovat todellisuudessa päässeet näkemään ravun suojapanssarin taakse.

-Huonona päivänään hän sen sijaan saattaa vaipua kaikennielevän masennuksen valtaan - tai mikä pahempaa - saada vihamielisiä kohtauksia.

-Hän on uskollinen ja osaa säilyttää salaisuuksia. Ravulle on helppo uskoa vaikeitakin asioita, sillä hän on hyvä kuuntelija

-huoltenvaivaama mietiskelijä.

-säilöö henkilökohtaista historiaansa niin kirjenippuihin ja valokuvakansioihin

-Hänen luonteensa monikerroksisuus saa vastakkaisen sukupuolen edustajat kiinnostumaan hänestä

-erittäin vaativa seuralaistensa suhteen. Vain paras kelpaa.kyse ei ole vain valikoivuudesta vaan myös viisaudesta: koska ihmissuhteet vaikuttavat rapuun dynamiitin lailla ravulla ei toden totta ole varaa erehtyä kovin monta kertaa

-mustasukkainen ja äärimmäisen omistava. On kuitenkin aina rakastava ja hän on varsin uskollinen.



Oletko jäänyt HERKÄN ja HUOLEHTIVAN Rapunaisen pihteihin? Oletpa tietenkin, sillä Raputyttöä EI ISKETÄ niinkuin muiden eläinradan merkkien edustajia. Tarkalla ja lumoavalla katseellaan hän punnitsee mikä sinä olet miehiäsi. Jos näytät ja tunnut kaikinpuolin LUOTETTAVALTA ja ennenkaikkea TURVALLISELTA kumppanilta, iskee hän saksensa sydämeesi päättäväisesti, mutta niin ihanan hellästi ja rakastavasti, että voit vain myhäillä tyytyväisenä. Sävel tulee kyllä vaihtumaan ennen pitkää mollivoittoiseksi, sillä Rapunaista oikukkaampaa kumppania ei naisten joukosta löydy. Oikuille on olemassa oikeutuksensa ja voidaksesi nauttia Rapunaisesi pohjattomasta lämmöstä ja huolenpidosta sinun on syytä perehtyä ymmärtämään syntyjä syviä.Koska Raputytön isä on tavalla tai toisella poissa kuvioista hänen ollessaan pieni, etsii hän rinnalleen voimakasta ja hallitsevaa miestä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.