IRC-Galleria

mincky

mincky

kyyläätsä jossai jengis?

Uusimmat blogimerkinnät

nöfKeskiviikko 01.11.2006 01:27

suihku <3 tänään oli vitunmoinen lumisade ! hyvää jouluu :D

maMaanantai 30.10.2006 23:17

Hetkellinen ahdistava tunne vaatii sinua tänään selvittämään jonkun keskeneräiseksi jääneen asian kumppanisi tai läheisesi kanssa. Pelko hänen reaktioistaan tekee lähestymisen vaikeaksi, vaikka mitään todellista pelättävää ei ole. Itsehän sinä päätät elämästäsi.
tänään oli turnaus <3 kaksi peliä,kaksi voittoa <3 jeaaah. :D huomenna tettiin! vitun rentoo <3 oioi ku sain tänään ihanii biisei <999 uuiiiiii :D noo mut ilta jatkuu :p heip !

soriSunnuntai 29.10.2006 02:49

en oikeesti muista mitä puhuin/tein. oksensin 2 kertaa. pitkästä aikaa. ei vittu tää oli pahin kätsä mis oon ikin ollu.

peLauantai 28.10.2006 03:43

Nauti elämästäsi ja tästä päivästä kuin se tosiaan olisi viimeisesi, sillä jokainen nautinnollinen hetki jää reimariksi tulevan menestyksesi arvoituksellisille vesille. Pääset nyt nauttimaan kosmisesta myötätuulesta jokaista sinulle aidosti arvokasta asiaa kohtaan. Pidä sellaiset esillä tässä päivässä.

-tänään sain kuulla
-au
-unohdan
-tänään nähtiin bloodpitin jotai äijjii. sit nähtiin katri yländer joka piilotteli naamaansa ja pelkäs katseita.Se oli jonku jätkänsä kaa ja sil oli finnei! sit nähtiin 2-3 tuttua riksusta.
sit nähtiin ulkomaalaisii jotka mulas xD ja yks " call on me " ja äkkii pois tiletä xD alko nauraa...hahaah. käytiin rossossa syömässä. tänään satoi ja myrskysi. tänään meni rahaa. ja nähtiin myös sielä TAMPEREELLA MARIN KANSSA uniklubin basisti. no ei me ketää muit sit nähty. liikennevalois: "pitää laittaa tää fleda tääl tolpan takana hyvin ettei ne nää sit ennenku aikoo mennä noitte jätkien ohi xD " hienot katuvalot siel tampereel! vittu siel yhes kaupas.. en muista sen nimee niin siel oli tuttopullo jonka se imuosa oli kyrpä xD hahahahhaha. ja tissistressipallo. sit oltiin sen bubin ees nii joku nainen tai mies mulas vitusti. ei tiietä vielkään kumpi se oli. ja nähtiin sellanen (transu , [tai siltä se näytti] ) seppäläs.. hahahah
-eipä muuta
-riihimäki tuli tornado tai tule
-elastinen
-"käytiin kattoo titanic,sit katottiin tähtii <3"
- eipä muuta,yöt ! <3
ps. huomen bileet ja sunnuntaina peli..yllättäen tampereella :D

[Ei aihetta]Torstai 26.10.2006 22:00

eilen: oltiin TOSi hienos ja sivistynees "pizzerias" ja siel oli kaikki kynttilät ja musiikit ja kalliit ruoat ja ku piti vaaan mennä pizzalle xD niin tälläset kämäset menee johki tollaseen... haha vähä olin nolona! ja oltiin hml ja ostin kengät <3 aaaahhh. ja kun mentiin syömään.. tulin ulos autosta. mentiin sinne sisään ja syötiin. tultiin ja oltiin menossa autolle niin et vitussa arvaa mitä nään! takapenkin ovi on sepposen selällää xD ahahhaah. oon niin huolellinen.. mut en vitus tajuu miten voin unohtaa sen auki xD hhahahah. ei kyl ollu mitää pöllitty..muhahahah.onnek oli pimeeee =D

tänään: oltiin hesass millin kaa ja ostin paidan ja takin <3 aaaaahh. niin nannaa. kaikki paskat ostokset ja vaikeimmat ostokset on tehty. takki ja kengät. huhhuh! jätin sit fooruminen h&m takin! ja toiseen h&m kaulaliinan xD vittu et piti mennä hakee ne!! oon tullu oha ärjyyn.. se o iha samanlaine luonteeltaa :D siis puoliks =D jalat on paskana! ps. päästiin toiseen suuntaan pummil riksu-hesa.. hahahahhahaha. ja sit oltais päästy toiseenki suuntaan pummil mut piti mennä ostaa liput kun millin mämä oli kattoos =D hahaha. juuuuuu. ei täs sit muuta.. huomen tampereelle :D meen taas vähä shoppaa mut EN paitoja.. nit on niin paljon :D mut jotain muuta vaaann..

on muuten iha vitun rentoo mennä tettiin.. syysloma ja tet! vitun rentoo ja nannaa!

syysloma on ollu ihan kiva ku oon nukkunu ehkä johki 11-13 välille ain =D ja kaikkee nannaa on saatu shoppaaa. ahahahhhaaa <3 mut vittuku sataa ja lehdet putoo mut saa kaunotar noora mallista kuvia xD yyyyyy =D ja muuten en saanut uutta digii koska ärjy löys sen mun vanhan auton takapenkilt... JES =D

me meinattiin lähtee pariisiin,lontooseen tai kreikkaan tai johki :D mut sit kaikki vitun lennot oli täynnä .. tai no oikeestaa kyl sinne paikkaan pääs lentämäl ja oli paikkoi mut vittu ei sit ollu takas lentoi xD olis tullu kalliiks jäädä sinne kauemmaks :D muhahahahah, <3 ja khyl me jotain muutakin suunniteltiin.. esim. kylpylää mut shalee täl kropal! älä ny vitus naurata xD jaajaaaa aateltiin mennä laivalle mut sit kaikki oli taas erimielt... haaaaa huoh..." ei siel oo mitää tekemist ja ettete ees enää leiki pallomeres xD" mämä sano.. no toi o iha totta. koi vois kyl mennä ku se näyttääki niin kakrult mut mä meen mielummin baariin! =D muhahahah.
no ei sit tullu mitää ku ei kukaan halunnu mennä johki minne joku ehotti ja näin :D parempi pysyy kotona ku tääl saa ilmast ruokaa ja on katto pään pääl. hyvää syyslomaa :D

en kyl tajuu miten oon nyt kirjottanu näin paljon asiaa... enykl yleensä kirjota :o mut ku ei meseskää oo ketää ja tääl galtsus ei kukaa kommaa eikä jaksa kommaa "moi mitäs sä" ja palalalalalal.... ja tämmöst:D eikä kuvakkees oo kettää kivvaaaaa :p tälläst vaan häläilen.. ei kyl jaksais lähtee tonne sateeseekaan kenekään kaa ku siel sataa ja on pimiä :| ja kengät kastuu ja tuuuleeee hyrrrrrr :s ja kun on jalatki niin poikki ku tuli shopattuu ja kierreltyy.. :p
vittu et arvosteltiin kaikkii nisäkkäit siit kahvilan ikkunast xD SORI..mut kukaan muu ei saa tietää näist =D paitsi minä ja milli... yyyy :p top.3 keitä näimme: 1.liikemiehet(kiireiset,puvut päällä ja salkut kädessä) 2.kaikkii vitun nättei ja muodikkait.. mut on niin vitun tylsää ku kaikki on muodin mukasii ja kaikil on samoi vaatteit.. huoh!! on niin kivaa olla kämänen riksulainen joka tulee vittu model hesaa... :D 3. nähtiin jotain tosi ihmisistä poikkeavia ihmisii.. sori! ei kait sit muuta =D . hyvännäköset jätkät oli harvas :'( mut kaikki oli nääs koulus!! hahahahahahh!
Siel kadul oli joku katusoittaja soittamas jotain pikkusii rumpui niin sit vaan jammasin päällä tai siis ´heilutin sitä sillai dum,dum sillai xD niin katoin yht jätkää nii se tekee samoin xD onneks ne lähti.. muahahahah :D

sain tänään luottokortin taino toi paperi tuli et vois sen sit hakee sielt pankist :D hahah., saan sinne jotain lämäset 50 e :D enkä vitussa osaa käyttää sitä xD joku saa opettaa! muhahah. vittuku mul on tälläsii välikommenttei hahaha muhaahhaah hohohoo jne :D no ei se mittää.. kirjotan vaan mitä ajattelen xD no enny iha.

vittu oli nannaa olla kaupas ku kaikki joulukamat oli siel.. varsinki joulukalenterit <3 aah joulu!! ihan vitun nanna joulu! ihan vitun unelmaa! sais nyt jo tää vitun paska kaunis syksy lähtee ja tulla niin ihanan lämpimät kelit ja joulu <3 ostan kaikille lahjoi.. on niin vitun nannaa olla joulupukkina ja jaella niit kaikille ja tehä ite joulukorttei <3 uiiii. ja en vitus tiiä mitä haluun joululahjaks... kääk! tai no tiiän.. BARBEJA TAI LEGOJA! tai jotain nukkei.. evvk xD miks puhun joulusta jo nyt.. oon kait niin innoissani ku saa sukltaataxD vitun läski!

oon puhunu kaikkien kaa näist ysin jälkeisist asioista.. en yhtää tiiä minne meen! ihan vitun vaikeeta!! ja viel ky 5 paikkaa pitäs niinku laittaa... ihkudaa... en kyl keksi siihen mitään. taidan laittaa 1.koti 2.koti .roskis 4.hauta .5helvetti aika unelmapaikkoja.. ei vaa.. haluisin valokuvaajaks.. vitun nannaa ! unelmaa ! tai päiväkotiin.. siis isommaks :D siis hoitaa niit kakrui.. en tiiä sen ammatin nimityst mut so :D kääk..... en tiiä mitään viel... kääk..

vittu et ootan joulunäytelmää <3 aah siis niin rakastan olla siin mukana.. tai no en tiiä viel minkä roolin saan jos saan :D tulispa siit hyvä. mul tulee ikävä polarii :D ja kaikkii näit kevät kabareit ja joulunäytelmii.. yhyy :D oon niin herkkä näille tunteille! muhahahah. juuuu. mut

nyt taidanki lopettaa xD hhahah. mut viimeseks tän päivän horoskoopppi <3 uuulalal. bye!

Kuun kvinkunssi merkkiisi nostaa esiin nopeita välähdyksiä ja tunnelmia, jotka suorastaan pakottavat sinua tekemään välittömiä, päiväsi rytmiä ehkä paljonkin muuttavia päätöksiä. Luota ihmeessä näihin pakottaviin välähdyksiin.

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.10.2006 03:08

saannnn huomennaa digiinn olen onnellinen <3viime unen ALKU oli ihana <55

kiva :DTiistai 24.10.2006 02:40

● KIRJOITA 6 ELÄINTÄ,SIINÄ JÄJESTYKSESSÄ KUIN NE MIELEESI TULEVAT.
1.koira
2.papukaija
3.kirahvi
4.aasi
5.virtahepo
6.käärme
7.hylje

● KUVAILE JOKAISTA KIRJOITTAMAASI ELÄINTÄ YKSIKÖSSÄ MUUTAMALLA SANALLA.
1.seurallinen,kiva
2.persoonallinen,ärsyttävä
3.laiska,rauhallinen
4.söpö,väsynyt
5.läski,ahne
6.hyivittu,kiero!
7.iloinen,lutuinen
ELÄIMET KUVASTAVAT:
1.MITÄ AJATTELET ITSESTÄSI
2.MITÄ YSTÄVÄSI AJATTELEVAT SINUSTA
3.MILLAINEN OLET KOULUSSA/TÖISSÄ
4.MILLAINEN OLET SISIMMÄSSÄSI
5.MILLAINEN OLET HUMALASSA
6.MILLAINEN OLET PARISUHTEESSA
7.PARASTA YSTÄVÄÄSI

[Ei aihetta]Tiistai 24.10.2006 02:27

1. Kirjoita "Huomenna punttisalille" sille, joka on kolmantena listallasi. Mitä vastasi ja kelle kirjoitit ? ei se mtn vastannu :D


2. Lähetä heräte sille, joka on viidentenä listallasi. Mitä vastasi ja kelle kirjoitit ?
jollekkin lähetin se vaa: "moi :D"
3. Kirjoita henkilökohtaiseen viestiisi 5 minuutiksi ihastuksesi nimi ? Kuka se oli ?
EN VITUS :D sori =D


4. Kirjoita "Onko sulla menkat ku oot noi ärtynen" sille, joka on viimeisenä listallasi. Mitä vastasi ja kelle kirjoitit ? Suville : "mitävittuu."

5. Kirjoita "Tuletko harjaamaan hampaani" sille, joka kirjautuu seuraavana meseen. Mitä vastasi ja kelle kirjoitit ? katalle: ":D"


Lopuksi : (laita rasti)


1. Huijasin täysin tässä ( )
2. En huijannut, noo ehkä jotku kohdat ( )
3. Rehellistä tekstiä (x)
4. En kirjoittanut käskettyjä tekstejä, en kehdannut! (x) tota ihastusjuttuu
5. Kirjoitin kaikki käsketyt tekstit mallien mukaan ( )laitoin kuntosalille