IRC-Galleria

minerva

minerva

this is where i belong

[Ei aihetta]Perjantai 30.11.2007 00:28

ihmiset sanoo että suhteet tulee ja menee mutta ystävä pysyy.

mitä jos suhteessa oleva ihminen onkin melkein paras ystäväsi ?

elämältä voi pyytää kaikenlaista, mutta itse ei voi sitä ohjailla. toiset suhteet kariutuu toiset jää sydämeen sellaisina kun ne saattoivat ollakkin. Miksi ihminen haluaa saada ystäviä ? Kukaan ei kestä olla yksin. Ei ainakaan kauaa. Jokainen tarvitsee sen kenelle voi puhua suurimmat salaisuutensa ja uusimman vitsin, sekä kaikki mitä päivänaikana on kuullut tai kokenut. Miksi sitten riidellään? miksi hypitään suhteesta toiseen, loukataan ihmisiä ja kuvitellaan että satuttamisen jälkeen kaikki olisi ennallaan ? syyllinen on välillä syytön ja syytön on välillä syyllinen.

miksei ihminen siis halua unohtaa vanhoja ja jatkaa mihin oli jäänytkin. ? tai miksi ihmeessä pitää edes loukata toista sellaisella tavalla mitä itse ei haluaisi itselleen tekevän ? miksi ihminen kuvittelee syytöksiä itsestään, selkäänpuukotuksia ja sellaisia mitkä hajottavat suhteen ? miksi ihminen uskoo sellaista syytösten hetkellä kehen ei ole koskaan ennen luottanut mutta ei siihen jolle on uskonut kaiken pienestä elämästään ?

rakkaus on ystävyyttä sillä hetkellä kun molemmat ymmärtävät toisensa. Voit vain yhtäkkiä pillahtaa itkuun kesken tv-ohjelman ja hän on heti halaamassa sinua eikä nauramassa että olipa tuo taas hassua. ystävä kuuntelee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.