IRC-Galleria

Simpeleellä.Tiistai 27.02.2007 00:44

Eli kuten jo aiemmin kirjoitin, ollaan nyt Samun kanssa Simpeleellä, viimeistä kertaa pitkiin aikoihin. Lyhykäisyydessään kuluneet viikot ovat menneet seuraavasti:

- 3.2. oli Samun ristiäiset.
- 4.2. Antti lähti illalla ajamaan Lieksaan Peugeot täynnä tavaraa, mie ja Samu jäätiin Simpeleelle pakkaamaan.
- 5.2. oli Antin ensimmäinen työpäivä DeliPapin tehtaalla. Iskä, Merja ja Jami veivät pakettiautolla yhden muuttokuorman Lieksaan. Mie jatkoin pakkailua.
- 9.2. Antti tuli illalla Simpeleelle pakkailemaan miun kanssa.
- 10.2. Jari-kummieno ja Satu vahtivat Samua yön yli, kun mie ja Antti lähdettiin vähän viihteelle Ruokolahdelle Alppimajaan laulamaan karaokea.
- 11.2. heräiltiin vaarin luota ja mentiin kotiin vapauttamaan Jari ja Satu, pakkailtiin vähän lisää. Lähdettiin koko perhe Lieksaan Peugeot taasen kerran tupaten täynnä tavaraa ja Antti meni yöhön töihin.
- 12. - 15.2. möllöteltiin Samun kanssa Lieksan kämpällä ja laiteltiin joitakin tavaroita paikoilleen. Antilla oli yö-viikko, joten aamupäivät meni vaan ollessa, iltaisin käytiin tutustumassa paikallisiin kauppoihin yms.
- 16.2. tultiin Simpeleelle pakkaamaan lisää tavaroita. Plaah.
- 17.2. Samu meni iso-mummulle hoitoon että myö saatiin pakkailla ja purkaa kirjahyllyt yms. rauhassa. Illalla kyllästyttiin/väsyttiin pakkailuun ja "eksyttiin" Särkisalmelle Pegos-baariin laulamaan jälleen kerran karaokea.
- 18.2. eräät (Antti) poti pientä krapulaa. Pakkailtiin taas vähän tavaroita. Iskä ja Antti lähtivät viemään tavaroita pakettiautolla Lieksaan, mie menin iso-mummulle syömään, hakemaan Samun ja Jamin ja oltiin vaarilla. Antti ja iskä tulivat illalla takaisin Simpeleelle.
- 19.2. lähdettiin aamusella ajelemaan Lieksaan, Antilla alkoi iltavuorot eli ennen klo 14.00 piti olla Lieksassa. Miusta ja Samusta tuli virallisesti Lieksalaisia.
- 20. - 23.2. möllöteltiin taas Samun kanssa kotosalla, pakkasta oli sen verran paljon, ettei vaunuilusta tarvinnut edes haaveilla. Pesin siis pyykkiä ja "siivoilin".
- 24.2. tultiin taas Simpeleelle, jari vahti Samua kun Antin kanssa vietiin roskia, pakkailtiin viimosia tavaroita ja voivoteltiin. Illalla käytiin Sirpakassa, mie otin kahvia ja Antti pari bisseä.
- 25.2. Samu menikin Lasse-ukille hoitoon kun mie ja Antti pakattiin vihonviimoset tavarat Peugeottiin. Antti lähti illalla ajamaan Lieksaan ja mie jäin Samun kanssa viel tänne Simpeleelle.

Tänään mie sitten kävin siivoomassa kämpän lopullisesti eli imuroin, pyyhin kaikki kaapit ym. tasot ja luuttusin lattiat. Enää ei tarvi ku viedä yks jalkalamppu roskiin ja hakee tuoli ja miun nahkatakit. Sitte käyn viemässä avaimet takasin kuntaan ja se on sitten siinä. No more Asemakatua in my life.

Antti tulee 28.2. illalla Simpeleelle suoraan töistä ja lähetään saman tien ajamaan Lahteen. 1.3. Antilla on työhaastattelu Lahden Polttimolle. Et jos ei vaikka tarviiskaan muuttaa minneen Tammisaareen, vaan päästäskin Lahteen. Tykkään ajatuksesta tosi paljon. Lahdesta kotiudutaan sitten viikonloppuna, tarkkaa suunnitelmaa ei olla viel laadittu.

Että näin. Kyllä tää elämä tästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.