IRC-Galleria

minttunen

minttunen

(en ole turkulainen!)

arrrghLauantai 25.03.2006 00:46

Vihaan näitä kusipää-paskoja täällä gallerioissa jotka ei hyväksy minkäänlaista erilaisuutta. Etenkin ne säälittävät pelkuri-idiootit jotka jaksaa vaan käydä alituiseen vittuilemassa niille miehille jotka on avoimesti homoja ja onnellisia. Niillä ressukoilla on vehkeetkin varmaan yhtä pienet kun itsetunto kun pitää solvata toisia. Kai ne on vaan kateellisia kun eivät itse ole niin onnellisia ja vapaita. Helvetin mulkut! Ja varsinaista kaksinaismoralisteja nää äijät. Homot on iiihan hirveitä mut lesboja ne kattelee kuola valuen. Kuvottavia tapauksia, melkeinpä kaikki heteromiehet.

Ja toiset vittuilijat joiden ahdasmielisyys ylettyy laajemmalle on nää pikku-pissikset, sellaset 13-14-vuotiaat pennut. "hyi sä oot homo". Ja silti näillä samaisilla pikkulehmillä on kuvia joissa ne pussaa tyttökavereita. Ku se on niiq ihan vitun ihq juttu!!11!! MÄ VIHAAN KAIKKIA RASISTI PASKOJA PERKELE! Vitun uusnatsit joiden mielestä galleriassa sais olla vaan suomalaisia heteroita.

Ja mulle siis ei ole kukaan (toistaiseksi) tullut vittuilemaan. Surettaa tässä vaan muutamien ystävien ja muiden vähemmistöön kuuluvien puolesta :( Tulisivatkin mulle aukomaan päätään niin pääsisin purkamaan raivoani sinne minne se kuuluu.

Nyt on varmaan loppuviikko pilalla saatana >:(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.