IRC-Galleria

minttunen

minttunen

(en ole turkulainen!)

[Ei aihetta]Tiistai 01.05.2007 00:58

Mööh. Vihaan vappua. Kauhea meteli, toivottavasti huomenna kaikki makaa krapulassa jossain ojassa eikä oo tän illan toistoa. Tää varmaan pahenee vielä. Kävin tänään Haarlassa. Katottiin äitin kanssa vanhoja valokuvia. Mukavaa oli. Aloitin tänään neulomaan<3 Nivelet vaan huutaa apua. Miun kusipää naapurit soittaa jotain kamalaa dance-paskaa täysillä >:(

[Ei aihetta]Maanantai 30.04.2007 03:49

Kävinpä äitillä ja sitten Ronjalla. Äitiltä sain kassillisen lankoja, pääsen neulomaan. Tai noh, kun löytäs niitä ohjeita ensin. Hitto kun hävitin yhden tosi kivan neuleen ohjeen muutossa. Kai mie neulon sitten sukkia kunnes löydän ohjeita. Vauvansukkia, pieniä<3 Mie oon kyllä aika hyvä neulomaan ihan omasta päästä. Kuulostipas omituiselta :D Meinaa pikkasen väsyttää.. Mie oon seonnu lopullisesti.. Ainakin jos Ronjalta kysytään :D Vaan empä viitti tänne kirjoittaa tarkemmin. Tosin miun mielestä se on tuo pikkusisko joka on tärähtänyt :D Jos oisin viisas niin menisin nyt nukkumaan. Mutta en ole viisas joten suuntaan lukemaan muutamaa foorumia.

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.04.2007 14:43

Heräsin juuri. Oottelen et kello tulis 12oo jotta pääsisin käymään kaupassa. Pipsa tahtoo leikkiä, hakkaap miuta pallolla reiteen. Äiti sanoi että iskä saattaa ehkä tulla tänään käymään Turussa, sillä on vissiin Naantaliin jotain asiaa. Naantalista tuli taas mieleen että TAHDON MUUMIMAAHAN!! Avajaisiin on tänään tasan 40 päivää. Meinaa päätä särkeä, samaten hammasta. Toivottavasti menevät kohta ohi kun otin jättimäisen annoksen buranaa. Tai no, ei se miulle mikään jättimäinen oo kun oon kauan sitten kehittäny ikävä kyllä aika loistavan immuniteetin särkylääkkeisiin. Haluaisin neuloa. Mutta ei ole lankoja. Voisi neuloa vaikka vauvanvaatteita kun lähipiiriin on tulossa uusi nyytti. Ja Samille ja Pipsalle taas uusia puseroita. Jos joku tietää mistä löytäis (netistä) paljon vauvanvaate-ohjeita (siis neulomisohjeita) niin olisin kiitollinen linkeistä. Kun vaan sais niitä lankoja. Äiti lupas lahjoittaa miulle osan lankavarastostaan. Kah, kellohan on melkein kaksitoista. Voisi vaikkapa etsiä vaatteet päälleen..

[Ei aihetta]Lauantai 28.04.2007 20:25

Ällö kuuma päivä. Mutta jaksoin silti kävellä kirjastoon ja takas. Ja samalla matkalla hain sen pakettini. On ihan sekopäinen olo. Ja yksi asia vaivaa. Ja kaipaan tällä hetkellä kauheasti yhtä entistä ystävää. Ärsyttää. Miullon levottomat jalat. Ja on tylsää. Möh.

[Ei aihetta]Lauantai 28.04.2007 00:44

En päässy sinne särkypäivystykseen läpi :'( sattuu niin saatanasti!! Äiti toi onneks miulle lisää särkylääkkeitä. Kuume nous uudestaan, ei kovin korkeeks onneks. Vituttaa ihan helkkaristi yksi ihminen, voisi vähän ajatella mitä suustaan päästää. Miulle tuli tänään saapumisilmo yhdestä paketista mutten jaksanut lähteä hakemaan. Huomenna jos menis. Tosin se on jo 2. ilmotus, miulle ei ees oo tullu ensimmäistä >:( Typerä päivä.

[Ei aihetta]Perjantai 27.04.2007 16:58

Perkules!! Oon yrittäny siitä asti ku heräsin niin soittaa sinne hammaslääkärin särkypäivystykseen mutten pääse läpi >:( Hampaaseen koskee ja särkylääkkeet loppu! TUSKA! Revin kohta tuon hampaan irti omakätisesti. Miullon sellanen kauhiat monsterileikkurit joilla leikkasin metalliverkkoa aikanaan kun tein häkkiä rotille. Sillä kiskon irti tuon pirulaisen. Tosin sitten sattuis varmaan vielä enemmän. Menee hermo. Zen Cafekin laulaa "hammassärky hermosi pätki." Tai jotain tohon suuntaan. Pitäs käydä kaupassa ostamassa maitoa. Ei oo onneks muuten kuumetta enää.

[Ei aihetta]Torstai 26.04.2007 21:05

Olen kipeä, tosi kivaa. Nousi kuume ja olo on aika kurja. Täällä kävi tänään huoltomiehet tarkastamassa jotain juttuja. Liitty jotenkin vesimittariin. Kyllä mie tiesin että ne on tulossa mutten muistanut. Kivaa kun ne pamahti tänne ja oon sen näkönen ku oisin asunut vuoden jossain luolassa. No ei se mitään :D Täällä on kuuma, aivan kauhean kuuma. Outoa kun yleensä kun on kuumetta niin palelee. Mie paahdun. Sain sentään imuroitua, mikä on aika suuri saavutus tässä olotilassa. Pitäisi käydä kaupassa mutten taida jaksaa. Ja sitäpaitsi olen ihan räjähtänyt kuten sanoin. Närästääkin vielä. Valivalivali kaikki on huonosti.

[Ei aihetta]Torstai 26.04.2007 15:02

Eilinen oli HIRVEÄ! Ikinä ei ole niin kauheaa mirgeeni-kohtausta ollut. Onneksi se ei kestänyt yhtä vuorokautta kauempaa. Hampaaseen koskee. En vaan saa soitettua sinne hammaslääkärille. Kammottaa. Vaikka oon mie siellä jonossa jo mutta luultavasti pääsisin jonon ohi nyt. En uskalla mennä kidutettavaksi. Tosin melkoista kidutusta tää on nytkin kun sattuu niin perkeleesti. Äiti kävi tässä, lähti juuri. Pipsa ilahtui. Ja hemmetti, tajusin juuri että unohdin pyytää äitiltä sen hammaslääkärin numeron. No pitää soittaa jossain vaiheessa ja kysyä.

Väsyttäisi vielä. Voisin vaikkapa mennä pitkälleni ja kattoa Xenaa. Aijoo muuten, veroilmoitus tuli ja mie saan reippaasti veronpalautuksia :D En kyllä tajua miten se on mahdollista mutta saanpa silti. Huvitti kun papereissa mainitaan invalidivähennys. Olen invalidi. Kumpa voisi itse valita missä kohtaa vuotta saa veronpalautuksen. Mie tahtosin ne kesällä.. Tai ees puolet niistä. Muumimaa rahaa :D Ja pääsisin käymään Lappeenrannassa<3 Kesäkuussa ilmestyy muuten Tess Gerritsenin uusin kirja :D Wuhuu!

Alkaa muuten tuo seroquelin nosto näkyä ikävästi. Kädet ei pelaa, itseasiassa koko kroppa on aika jumissa. Koordinaatio-kyky puuttuu. En osaa puhua ja olen aivan järjettömän kömpelö. Ja kädet nykii koko ajan. Ärsyttävää. Nytpä siis muistan miksi aikanaan pudotin sen annoksen niin matalaksi >:( Tuli jostain syystä mieleen "änkytysvika, minusta se on rumaa." :D Inside-juttuja.

Pitäisi imuroida, pessä lattiat, tiskata ja pestä pyykkiä. En vaan jaksaisi.. Jos huomenna sitten. Nimittäin jos alan nyt riehua niin se migreeni voipi tulla takaisin. Parempi lepäillä tää päivä. Vaikka täällä on kyllä ihan sietämätön sotku..

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.04.2007 00:31

Herranjumala mie oon väsynyt. Olin kolme päivää koiravahdissa Haarlassa ja uuvuin. Äitille tuli äkkilähtö Lappeenrantaan ja miulle ja iipulle tuli siis äkkilähtö Maisan ja Kallen luo. Pipsalla oli kivaa :) Ja Kallella oli kivaa. Pipsa on nyt kyllä erittäin väsynyt, miun pieni<3 Maisalla ei ollu kivaa. Se tykkää Pipsasta pieninä annoksina, mutta kun se tajus että aiotaan asua siinä muutama päivä niin vanha rouva rupes kärttyiseksi. Narisi ja irvisteli hurjana. Ja Pipsa jaksoi yrittää, oli niin hellyyttävä. Kyllä ne tänään jo nukkuivat vierekkäin. Oon nukkunut huonosti edelleen. Toivottavasti ens yönä saan nukuttua kun olen näin raato. Lääkäri soitti. EKG:t oli kohtalaisen normaalit, rytmihäröjä vaan näky taas. Kilpirauhasarvot oli melkein ok, jotain häikkää niissäkin. *haukotus* Katson 4D:n ja sit sien iipun ulos ja sitten toivottavasti sammun.

1. Jos saisit nyt valita; saunapano vai corollapano niin kumman valitsisit?
* corolla, miun niska ja selkä ei ookkaan vielä tarpeeks kipiät :D saunassa sydän pettäis.

2. Mainitse joku lihava mutta hyvännäköinen henkilö?
* hmm.. emmie tiiä. america ferrara on ainoa joka tulee mieleen.

3. Minkä antaisit hienostelevan ja ärsyttävän PORVARIkaverisi vastasyntyneen lapsen nimeksi jos saisit päättää?
* ulpukka. mistähän sekin tuli mieleen..

4. Paljonko sinulle pitäis maksaa että vaihtaisit sukunimeksesi "Pökäle"?
* aika paljon.

5. Haluaisitko pakastetun sikiön lasipurkkiin luomaan asuntoosi iloista ilmettä?
* en.

6. Mitä tekisit jos salkkareiden Roosa tulisi kadulla vastaan ja alkaisi huutaa sinulle vihaisesti "JARI ON MUN POIKAYSTÄVÄ!!"
* kävelisin pois.

7. Kehtaisitko lähteä sauvakävelemään vanhempiesi kanssa keltaisessa verryttelyasussa?
* kehtaisin mutten ikinä tekisi sitä.

8. Kumpi on paskempaa; j-rock vai emo-metalcore?
* tasaisen paskaa.

9. Tyhmin asia mille olet nauranut yli 5 min putkeen?
* niitä on paljon. tosi paljon. kaljaa tomaateilleni.

11. Onko oikein nauraa kehitysvammaisille ihmisille? (esim. Resisposse)
* eihän se oikein ole.

12. Onko oikeutetumpaa nauraa rumille/lihaville ihmisille?
* ei kellekkään oo oikeutettua nauraa ilkeässä mielessä.

21. Jos joku likainen crustipunkkari tulisi ja hölskyttäisi kiljua päällesi, miten reagoisit?
* potkaisin ja huutaisin painokelvotonta tekstiä.

22. Paskin paikka missä olet koskaan ollut?
* turku, erityisesti varissuo.

23. Oletko niin huono ihminen että voisit antaa lapsellesi nimeksi jonkun ihan saatanan törkeän ja mauttoman ulkomaalaisen nimiväännöksen esim. "Thomas" tai "Mathias" ?
* emmie mitään tommosia nimiä antas.

24. Käytätkö "yy-y", "mm-m" tai "oo-o" tyylisiä epämääräisiä ynähtelyitä kommunikointiin?
* joo. etenkin jos en oo kauheen keskittyny kuuntelemaan.

25. Mitä pahaa teit viimeksi ollessasi päihdyttävien aineiden vaikutuksen alaisena?
* en muista. en mie tee pahoja asioita.

26. Oletko nolo ja huono (oletko löytänyt irc-galleriasta itsellesi seurustelukumppania)?
* en.

27. Erikoisin/huonoin lahja mitä olet saanut?
* erikoisin.. en ossoo sannoo. huonoja lahjoja en oo saanu.

28. Koetko vastenmieliseksi soittaa tuntemattomille ihmisille?
* en. mutta en kyllä tykkää soittaa vieraille ihmisille, vastenmielinen on väärä sana vaan.

31. Lähdetäänkö seuraavien Idolssien karsintoihin örveltämään?
* ei.

32. Ovikello soi ja oven takana on pieni vauva korissa joka on hylätty. Tallotko vauvan ns. "ihan paskaksi" vai keitätkö siitä maistuvan paistin?
* ei kyllä ihan ekana tulis nuo vaihtoehdot mieleen.

33. Oletko katkera kun kukaan ei ole antanut sinulle ikinä ruusua tms. hienostelijakukkaa?
* en. itseasiassa olen saanut ruusun kerran tai pari.

34. Onko isälläsi muhkeat viikset? Oletko kateellinen niistä?
* ei ole ja en ole.

37. Häiritseekö sinua jos mahdollinen seurustelukumppanisi on sinua pitempi/lyhyempi?
* ei.

38. Oletko muutenkin ihan vitun vaikea ihminen?
* kuulemma.

39. Mikä idea on housuissa joiden sisään mahtuu DJ-koppi, ghettoblasteri ja auton pölykapseli?
* ei niissä oo mitään ideaa.

40. Oletko sadistisesti kiduttanut viattomia(tai viallisia) eläimiä, ötököitä tai ihmisiä?
* ihmisiä ehkä. eläimiä never ever!

41. Miten hevoset on parasta tuhota?
* ei niitä saa tuhota.

42. Jos väitän sinulle että jeesus elää meissä kaikissa niin miten vastaat?
* saisi se sitten kyllä vuokraa maksaa eikä ilmaiseksi loisia.

43. Vituttaisiko jos sinun etunimesi olisi "Jerusalem" ?
* vituttaisi.

44. Määrittele miten kristinusko(jumalanpalvonta) eroaa saatananpalvonnasta?
* ei mitenkään muuten kuin että palvovat eri jumalia.

45. Onko kala vihainen?
* joo hirmu vihainen.

46. Hymyilitkö nyökytellen kun luit amerikassa tapahtuneesta kouluampumavälikohtauksesta?
* en.

47. Saunapano. Nyt vai puolen tunnin päästä?
* puolen vuosituhannen päästä.

48. Kiihottaako vesijumppa sinua?
* ei.

49. Mikä voisi ajaa sinut antamaan pähkinöitä kaverillesi, joka on vakavasti allerginen pähkinöille ?
* jos se kaveri kävis tosi pahasti hermoille.

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.04.2007 01:35

Taas on semmonen olo että vähän mietin pitäskö soittaa päivystykseen. Vitun lääkkeet kun ei niistä ole mitään hyötyä. Oispa huomenna jo tiistai että sais ne testien tulokset. On vaikea hengittää.. Oli paska päivä. Olen ihan perkeleen vihainen yhden asian takia!! Tekee varmaan tosi hyvää huonolle sydämelle tämä stressi ja raivo. ARGH! Voisin yrittää mennä nukkumaan. Vaikka ei ees väsytä. Mutta ainakin jos vaan makaan paikallani niin ehkä fyysinen olotila paranee.