IRC-Galleria

Tarhaa ja hammasvaivaa...Keskiviikko 01.08.2007 00:11

Huomenna on ensimmäinen THE tarhapäivä. Vähän jännittää että kuinka käy, mutta ainakin tähän mennessä harjottelupäivinä on Miksu vissiin ihan viihtynyt ja tänäänkin kun eivät menneet sanoi Mikael haluavansa "arrhaan". Rosa on odottanut jo alkukesästä asti että pääsee tarhaan kun on paljon leikkikavereita. Nyt voikin turvallisin mielin ne sinne viedä kun tarkoitus olisi nyt siis että siellä oltaisiin kuitenkin ihan reilusti usseempi vuosi kun se Rosman edellinen tarhailu jäi vähän tyngäksi tuon pikkuvelin tulon takia... Että semmottisia.

Perjantaina on mun ensimmäinen THE hammaslääkäri vuosiin (kymmeniin... öhöm...) ja jännittää ihan sairrraasti! Se on vaan röntgen-aika mutta pelottaa että repivät koko suun kun koskaan ever ei oo mitään ongelmaa hampaissa ollut ja nyt tuo pirun viisauden hammas tuolla alarivistössä on alkanut kenkkuilemaan ja saamari että yksikin yö särki niin että heräsin siihen kipuun enkä saanut unta! Nyt olen popsinut sen kolme buranaa päivässä (puoli kiloa päivässä, niinhän se oli?) aamulla, päivällä ja illalla ni on pysynyt reilassa... Pelottaa että on tullut joku hermoreikä tai jotain... Toivottavasti se sitten otetaan nopiasti pois, on niin rasittava lisä tuolla suussa... Tietysti itsekin olisin voinut asialle tehdä jotain jo silloin kun se ekoja kertoja puhjetessaan vaivasi... Ja tokia kertoja ja kolmansia... Mutta oli niin pientä. Ja toukokuussakin kun huomasin että siinä ihan reilu kolo niin ei sekään nyt niin haitannut... Tässä on nyt lopputulos, jos ei ota painkilleriä tuntuu että koko suu räjähtää, että mitäs tästä opin; joskus vaan kannattaa hoitaa asiat ajoissa...

Nimimerkki Edellisestä hammaslääkärikäynnistä se viisi vuotta...

Siis suosittelen täten lämpimästi kaikille että vaikka ei aina jaksaisi eikä huvittaisi niin kannattaa ihmeessä käydä säännöllisesti hammaslääkärissä niin ei tarvitse sitten päiväkirjoihin ruikuttaa omaa tyhmyyttään.

Pus pus!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.