IRC-Galleria

missjuntti69

missjuntti69

pitäis varmaan kääntää maailma nurinpäin

Elämä tylsä, dna halpa.Maanantai 26.12.2005 22:03

mä sain tänään mun puhelimen sit takasi. Yhden petetyn lupauksen ja katkeroituneen mielen takia mä annoin sen takas mutsille. mä en halua nähä vittumaista puhelinta enää ikinä, elämä suks.

Katoin äsken tsunamista ohjelman. Nyt mä en jaksa valittaa mun ongelmista, vasta huomenna ku se kamala ohjelma on kadonnu mun mielestä. Ei sitä ikinä tierä, koska Jumala meille kostaa ja vie kaiken meiltä pois. Kuulostaapa typerältä, mut mä melkeen uskon siihen itekki. Häh.

Taas tänään mä istuin suihkun lattialla, ja toivoin kovasti katoavani maapallolta. Ei onnistunu taaskaa, joten mä ajattelin rakentaa itteeni sellasen delete-nappulan. Tai sit tohon idioottiin mutsiin. Ja tohon vammaseen pikkuveliin joka ei tiedä mitä tarkoittaa lauseet "ole hiljaa" tai "pää kiinni."

Ku mä tulin suihkusta, mä huomasin, et suihkun edes, sellasella keltasella suihkumatolla oli kaks ämpäriä. Mua alko vituttaa, ja mä mietin kovasti, miks ne oli JUST SIINÄ, mut vastaus jäi uupumaan. Ja se mietityttää vieläkin.

Voispa elämänsä oksentaa pihalle. Tyccäisin.

Pelasin tänään pleikkarilla 4 tuntia Jak 3:sta. Oli tosi kivaa. Sit mä unhodin tallentaa ja peli meni tilttiin ja mä joudun runkkaan ne kohdat uudestaan. Vois mennä tekeen sen nyt.

Ei mut, mutsi jo ehdotteli mulle psykiatria. Ja päivitteli vielä kuinka kalliita sellaset turhat höpöttelijät on. Mä en voi sille että mun päässä on vikaa, mut ei sitä nyt mun mielestä tarvis noin sanoa. Psykiatri, se olis kyl ihan kiva. Vittu ku joku vammenen pikkuveli olis vittu hiljaa!!!

mä käyn räjäyttää sen pään!!!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.