IRC-Galleria

Baarikärpänen :DDTorstai 07.02.2008 18:23

Joo oltiin sitten helsingissä ja kyllä taas sattu ja tapahtu :D
Matka meni mukavasti nukkuessa ja leffaa kattoes.
Päästiin perille,purettiin tavarat,pystytettiin osasto ja lähettiin hotellille.
Pyörittiin minä,Suski,Riikka ja Taru kaupungilla ja löydettiin pienten ylimäärästen mutkien kautta sitten Forumiin. Käytiin vaan 1 kaupassa ja siellä meni sitte koko aika :D ite tosin ostin vaan korvikset ja rynnäsliivit ja painuttiin Peten kanssa istumaan johonkin baariin leputtelemaan kinttuja.

Päästiin lähtemään,haettiin juomat ja Pete vielä opasti meidät hotellille ilman niitä mutkia :D Alettiin juomaan ja laittautumaan ja riikasta tuli niiiiiiin namu että<3 Liittäydyttiinammattikorkeelaisten kanssa ja lähettiin sitten kävelemään ja ettimään baareja. sato vettä joten baarikärpänen oli ekana vastassa ja mentiin sitten sinne (joka oli hyvin hyvin hyvin huono idea :D ) paikka oli täynnä kaiken värisiä ihmisiä, eikä siinä mitään, mutta ne pikimustat neekerit meni vähä yli. jos ei tanssimaan lähteny nii melkeen turpaan tuli :D ja DJ oli aivan aineis, ja ku biisiä olis käyny pyytämässä niin toinen huutaa ''tuu ite tänne soittamaan!!!''

suski ja riikka ei päässy sisälle ja ne löysi tiensä sitten johonki pikku bubiin ja johonki muuallekki :D

Tuli sitä nukuttua n.2 tuntia ja kaikkia oli hyvinkin pirteinä ja ilosina messuilla :DD oli ihana päästä kotia nukkumaan....mutta perjantaina sitte taas 8)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.