IRC-Galleria

TyöharjotteluKeskiviikko 07.03.2007 22:48

oon ollu ny maanantaista asti city marketissa työssäoppimas. ihan jees paikka, vaikka tosin aina ku pääsee kotia on aivan raihaanen kun 8 h melkeen koko ajan seissy jos ruokatuntia ja 1 kahvitaukoa ei lasketa :P jalat ja selkä sekä hartiat tossa hommassa kipeytyy kyllä kiitettävästi ku ei oo tottunu ja koko hiihtoloman vaan löhönny.

mulla on siellä oma vastuualue semmonen pieni pöytä jossa on miesten pooloja ja t-paitoja :P mun pitää huolehtia että se on siisti ja että kokoja ja värejä riittää...tänään justiin täyttäny kaikki koot ja laitoin vielä koko järjestykseen asiakkaan pyynnöstä...on seki nii tarkkaa. tosin ei mulla muutakaan tekemistä ollu, kun olin tiistain varastossa ja purkasin lastenvaatteita yli 5 rekillistä niin tuli käsi kipeeksi laatikoiden nostelusta,henkaroinnista ja muovien vetämisestä. kädetki on sen jälkeen aivan eikä melkeen kuivat ja naarmuilla, kun en voi hanskoja vielä käyttää kun ei mahu hanska oikeeseen käteen :P

saan tän kipsin pois maanantaina!!! jos hyvin käy. voihan se olla että se ei oo luutunu tai että se pitää leikata :S mutta nääh en mä usko...koska mä en pidä tätä mötikkää enää yhtään kauenpaa!

sain töitäkin!!! kiitos LILLI RAKKAAN<33 tai no soitan sinne vielä huomenna ja varmistan :)

jepulijees ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.