IRC-Galleria

V-loppuLauantai 17.03.2007 20:23

Eileen oli tosi kivaa! (: menin eka kylille epsille ja siellä oli jenni ja emma. juteltiin tunti tolkulla. lähin sitten suskille veivimään pyörällä. saija oli siellä ja sen poikaystävä heitti mut ja suskin h.p:lle ja oli mukava reissu :P illan paras oli kun meillä oli kiirus buliin ostamaan pitzaa kun riina tuli kauna2 kanssa kylälle. mulla oli korkkarit jalois enkä päässy kovin kovaa ja suskilla meni hermo :D se otti kenkänsä pois ja pakotti mun ottamaan kans ja anto kenkänsä mulle ja niin me juostiin buliin :D suski villasukilla mun korkkarit kädessä ja mä suskin muutaman koon liian suurilla kengillä kylän poikki :'DD kyllä nauratti. tilattiin 2 pitzaa ja syötiin jo toinen bulissa ^^ leksa heitti meidät sitten suskille ja katottiin se kauna2.

oli ihan hyvä leffa (vaikka siinä oli muutama kohta mille naurettiin aivan kuset housuis :D mm. ykkösellä alas ja ykkösellä ylös) pyöräilin sitten haaveillen kotia joskus 1 maissa...aloin nukkua niin sainpa joo nukuttua kun näin koko ajan suuttumiseen asti unta siitä perkeleen kaunasta :D ei siinä mitään muuten, mutta tosi rauhallista unta kun mieles on vaan joku kuollu japanilainen jesjes.

tänään olin lillin kans kylällä kahvilla ja juteltiin niitä näitä ja lähetään kai jonin työ emmin ja jonin seuraksi kattoon leffaa ja löhöömään (: tosin se on vielä aika epävarmaa....mutta olis kiva mennä.

otin lyydiasta kuvan<3 se on niiiiiin sulonen ^^ mun hani<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.