IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 22.07.2008 02:22

Oon ollut saatanan kauan täältä pois, siis mun mittapuussa. Eikä ollut vieroitusoireita, oikeasti.

Oikeastaan tuntuu koko galleria, koneellaolo ja muu niin turhalta juuri nyt. Asiaa olisi vaikka miten paljon vain odottamassa ulos tulemista, mutta en tahdo oikein puhuakaan. Enkä kirjoittaa paljon sen enempää. Itkettääkin, mutta väsyttää ja turhauttaa liikaa jopa sille. Sitten tossa Tampereelta tullessa radiossa soi niitä Sininen Hetki - toiveita, niin eikös siellä Uniklubin Tuhka tullut. Jäin ajatuksissani niihin lyriikoihin pahasti sisälle...Vielä lisäsin itsekidutusta, soimaan levy missä on pelkkiä hitaita biisejä. Jos Nukahdan olisi soinut, mä varmaan olisin hypännyt ulos auton ovesta.
Joskus tulee mietittyä, että kumpi olisi helpompaa. Jos olisi vaan koko ajan tunne-elämä sellasta keskivertoa, että ihan jees fiilis koko ajan ja jatkuvasti. Ei suuria ylä-tai alamäkiä. Toinen vaihtoehto on se, mitä minä ja kovin moni muukin käy. Että mennään sieltä äärilaidasta toiseen. Välillä on kaikki niin mahtavaa ja ihanaa, sitten taas elämä potkii perseelle lujasti. Harvemmin tulee niitä normaali-fiiliksellä mentyjä päiviä, yleensä se on lähellä jompaakumpaa äärilaitaa. Kokeehan siinä siis paljon niitä upeitakin hetkiä, mutta toisaalta sattuu kahta kauheammin ne huonot tilanteet.

Kurjaa, en saa tällekään tekstille mitään järkevää muotoa näissä fiiliksissä.

Jotain hyvääkin, kävin Tampereella Juicen haudalla. Melko niskavillat pystyyn nostattava tunne kun mietti, että tuolla se sankari makaa jalkojeni juuressa. Tuli runollinen olo, ei vaan ollut paperia mukana...

Hyvä puoli tässä kesän loppupuolelle kallistumisessa on. Illat rupee pimenemään houkuttelevasti. Vaikka se tietää taas angstisia kynttiläiltoja, niin tulee turvallisempi fiilis pimeässä.

Uskooko kukaan että on melko teinigootti-olo juuri nyt? O.O Tuosta mieleen tuli, että sovitin aika saamarin upeeta korsettia eilispäivänä! En raaskinut ostaa, melko kallis kun oli x___X Oli melkein täydellisesti mulle istuva kyllä, ja niin kaunis...

Joo nyt oikeesti nukkumaan ennenkun hukutan kaikki tähän paskaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.