IRC-Galleria

MiljoonaaaSunnuntai 10.08.2008 22:29

Huh, miten koskaan saan kerrottua mihinkään edes osan asioista joita viime aikoina on tapahtunut? Yritän silti.
Leikkuutin hiukset ja värjäsin ne. Vielä tänään laitan jotain raitaa, jos vaan aika sallii (tuhlaan tietysti aikaani koneella...) Pitkään meni näiden suunnittelussa ja mallailussa, nyt oon melko tyytyväinen.
Sitten oli Miljoonarock. Mulla oli hauskaa. Otin kuvia ihan kunnolla. Twisted Sister oli melkoisen kuvauksellinen todellakin, Deestä sai hyvin kuvia. Dingo oli yllättävän hyvä jopa, paitsi Neumann oli huonompi laulamaan kuin basisti ja kitaristi. Nightwish oli sitten se mitä kannatti todellakin mennä katsomaan. Anette lauloi hyvin, jopa vanhat biisit (menkää tosiaan livenä katsomaan ja sitten jäkättäkää ettei se osaa laulaa). Marco Hietala tosin on minusta sitä parempi. Odotin koko ajan While Your Lips Are Rediä, sitten se tulikin. Olin varmaan eniten fiiliksissä, muita ei tuntunut kauheesti se kiinnostavan. Tuomas Holopainen oli niin komea <3
Ostin NW- hupparinkin, ihanan iso ja pehmeä. Ja sain serkun vanhoja vaatteita kasan. Kyllä kelpaa nyt olla. Ihan kiva jopa lähteä kouluun huomenna.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.