IRC-Galleria

Jos saisit yhden päivän ajan tehdä ihan mitä tahansa, ihan kenen kanssa tahansa, ilman raharajoitteita, mutta mikä silti olisi mahdollisuuden rajoissa, mitä tekisit?

Aamu:
Heräisin rakkaan ihmisen vierestä kauniiseen musiikkiin. Nousisimme hitaasti ylös sängystä, sitten menisimme uimaan mereen. Uimisen jälkeen aamupalapiknik hiekkarannalla. Aurinko tietysti paistaisi lämpimästi ja tuulisi aika paljon.

Aamupäivä:
George W. Bush kuolisi, ja minulle jäisi päätäntävalta. Myisin puhelimitse kaikki USAn sotatarvikkeet (panssarivaunut, hävittäjät, aseet..) ja palkkaisin aluksi pari tuhatta ihmistä auttamaan köyhiä maita, mm. viemään heille viljetytarvikkeita, järjestämään koulutusta ja lääkitsemään.

Päivä:
Menisin shoppaamaan ystävieni kanssa Lontooseen. Siellä tietysti olisi valtavat määrät kaikkia mahtavia rokkikauppoja. Sitten menisimme hierontaan, manikyyriin ja kaikkiin ihaniin hoitoihin. Lopuksi isolla porukalla johonkin rauhalliseen ja pieneen "Amélie-kahvilaan". Jostain kantautuisi uutinen, että ilmastonmuutos on saatu kuriin ja on keksitty eläinlaji, joka syö pelkkää jätettä.

Iltapäivä:
Menisin rakkaani kanssa hämyiseen ravintolaan syömään viiden lajin aterian. Ravintola sijaitsisi tietysti vanhassa, kunnostetussa merirosvolaivassa, ja henkilökunta merirosvoja. Ruuan jälkeen menisimme kannelle ihailemaan täysikuuta ja tanssimaan pianon soidessa taustalla.

Ilta:
Järjestämäni festarit alkaisivat ja jatkuisivat pitkälle yöhön. Siellä olisivat kaikki mukavat ihmiset ja parhaat bändit koskaan. Ei ylimääräistä porukkaa, vain kutsumani ihmiset. Minulle tietysti vippikortti, ja loppuillasta juttelemaan bäkkärille Gerard Wayn kanssa henkeviä. Vippibileet myös järkättäisiin.

Yö:
Valvoisimme kullan kanssa pitkälle yöhön keskustellen syntyjä syviä kynttilänvalossa. Tämä laulaisi minulle kitaran säestyksellä. Nukahtaisin onnellisena tämän kainaloon.


Imeläksi meni, ei voi mittään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.