IRC-Galleria

Koska jokainen päivä kuuluisi elää kuin viimeinen, niin mä sanon nyt kyetessäni sen vielä tekemään:
Mä rakastan teitä tyypit. Oikeasti jos mulla ei olisi teitä, niin mä varmaan lähtisin kanssa ammuskelemaan jonnekin kouluun (no en ehkä, mutta olisin varmaan tehnyt jotain muuta epätoivoista). Monesti on tullu ajatelluksi, että mikä tämän pienen ihmisen on kaikki nää vuodet pitänyt kasassa. Se kunnia kuuluu pelkästään teille, ketkä jaksatte mun kiukuttelua, puhumattomuutta ja sitten kun puhun, järkyttävän väsyneitä ja huonoja juttuja. Mä tiedän, että monesti oon erittäin huonoa seuraa ja saatan vittuilla ihan kaikille, mutta mä en oikeasti tarkoita sitä. Jos on paha päivä niin se on sitten kunnolla, mutta toivottavasti mä yleensä teidän mielestä oon kohtuullisen hyvällä tuulella.
Jaa, pitäiskö alkaa luetella ihmisiä erikseen? Voisin vaikka kertoakin muutamista ihmisistä, jotka saattaa ehkä eksyäkin tänne lukemaan mun häröilyitä.

Heta
¤ Kaikista kauimmin ollut mun ystävä, ja erittäin hyvä sellainen. Ihana hälläväliä-asenne useimmiten, ja takuulla hauskaa seuraa. Naurattaa monet jutut nytkin, kun pelkästään muistelee. Oikea ilopilleri ja pahan päivän pelastaja! Hetan kanssa pystyy puhumaan ihan kaikista asioista, ja pitkiä keskusteluita on käyty loputtomasti. Ei tarvii kun kattoo tätä tyttöä, niin tietää jo, mitä se ajattelee asioista. Ei olla koskaan riidelty, Hetan kanssa olis harvinaisen helppoa vaikka asua samassa kämpässä. Tuntee mun miesmaun aika hyvin :P Ja Hetan kanssa me on juoruttu kauhiasti pojista, jo vitosluokalta asti: "Ootsä vielä siihen yhteen ihastunu?". Kaverivihot! Ripari! Kaikki muut leirit! Keikat!

Terhi
¤ Enkelini <3 Jos viime talvi olisi pitäny olla ilman tätä neitokaista, niin aika kauheeta olis ollu eläminen. Terhin kanssa puhutaan myös pitkään ja hartaasti kaikista asioista maailmassa, ja vaikka on aika paljonkin näkemyseroja, niin ei ole annettu niitten haitata meininkiä. Lukion alettua on ollu molemmilla jotenkin niin rajotetusti aikaa, että ihan liian vähän on mistään juteltu. Mutta sekin asia korjaantuu kyllä! Tapellaan ja väitelläänkin me asioista aika paljon, mutta koskaan ei mitenkään verissäpäin. Sitten meillä on myös monia samoja bändejä, joita kuunnellaan. Nykyisin tämän tyypin saa helpoiten keikkaseuraksi :P Ja tarinat tietysti! Kliseillään niin paljon kun keretään ja käsikirjoitenaan unelmaelämäämme eteenpäin.

Martti
¤ Taas yksi päivän piristäjä :P Mä en ymmärrä, miten voi olla ihminen näin hyväntuulinen! Harvoin tyttö mököttää, ja silloinkin sen saa nauramaan aika helposti. Meillä on Martteuksen kanssa niin paska huumorintaju, että samat jutut naurattaa kerta toisensa jälkeen. KARU! Ja sori vielä siitä viime perjantaista, kun vittuilin...En tajunnut itse yhtään :/ Luulin että en koskaan pääse Marttia ärsyttämään mistään, mutta sekin korjaantui jo x))

Vemppu
¤ Venlalla on niin lennokkaat ja mahtavat jutut, että sen kanssa vois jutella vaikka kuinka pitkään ja aina löytyis jotain uutta ja vammasta :D Ja se kikatus ja muut äänet on niin legendoja x)) Niin ja jostain syystä Vemppu jos KOITTAA kiusata mua tietystä asiasta, niin mä en ärsyynny siitä (?!) On niin härö ja mahtava PERSOONA isolla P:llä että huh.

Hanna
¤ Merirosvoseni <3 Mä en käsitä, miks nää kaikki tyypit on sellasia ilosia aina (no siis paitsi Terhi ei aina...). Joo siis Hannaa ei saa suuttumaan millään, ja sitten sillä on kanssa joitain outoja kiinnostuksen kohteita mitä mullakin (MERIROSVOT!). Käyttäytyy joskus lapsellisesti, mutta mieleltään kauhean aikuinen :D Tuo sellaisia ideoita ja näkemyksiä että niitä mietitään aina piiiiitkään yhdessä (mm. se kaksosten lastensaanti-juttu xD). Kerrassaan hieno ihminen.

Niina
¤ Toisiksi pitkäaikaisin ystävä! Joskus me kait vihoiteltiin ala-asteella, mutta se nyt vähän oli sellaista...:D Erittäin hyvä kuuntelija ja keskustelija, tukenut mua niin monituiset kerrat että en jaksa laskea enää. Ja ainut tästä porukasta, kenen kanssa käyty mesekeskustelu mulla on vielä tallessa :P Nauravainen ja melkoisen iloinen ihminen. Myös angstinen joskus, mutta se on ihan tervettä. En aio luopua, vaikka eri kouluissa ollaankin <3






Siis vielä loppuun: Kiitos olemassaolostanne!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.