IRC-Galleria

Planeetat huoneissa

Planeettojen sijainti huoneissa ilmentää niitä kohtalonomaisia energioita, jotka meidän on eri elämänalueilla kohdattava, saadaksemme oppia kyseiset vaikutukset.

Aurinko huoneessa VIII
Avioliiton vaikutus talouteen voi olla suuri.

Kuu huoneessa VIII
Aina uusissa tilanteissa vaistomaiset reaktiosi toimivat syvien alkuperäisten vaistojen ja oman itsesi turvallisuuden kokemisen polaarisuuden kautta. Mikäli turvallisuutesi järkkyy, voi käytöksesi olla itsetuhoista.
Olet jokaisella solullasi kiinni syvässä evoluution prosessissa, joka nostaa käsittämättömiä pelon ja kauhun tunteita tai romanttisia fantasioita pintaan unien kautta.
Tämä syvä yhteys ihmisen evoluution kehitykseen saa sinut kiinnostumaan okkultismista harrastuksena tai tieteenä.
Kuolema ja kuolemanjälkeiset asiat joko kiehtovat tai kammoksuttavat, mutta yleensä ne eivät jätä kylmäksi ketään, jolla on tämä kuun huonesijainti.

Merkurius huoneessa VIII
Menetyksen ja kuoleman pelko voi saada sinut tarttumaan epätoivoisella vimmalla kaikkeen ympärilläsi, ikäänkuin hukkuva oljenkorteen. Luopumisen opettelu on tämän Merkuriuksen huonesijainnin tärkein opetus kaikissa muodoissa.
Voit valita ammattisi niin, että työskentelet jossakin kuolemaan liittyvässä ammatissa.
Yhteys toisiin tasoihin, myös VIII huoneen hallitsijan Pluton alhaisiin energioihin voi olla häiritsevä ja tuoda kammottavia painajaisunia tai muuten kiinnostusta mystiikkaan. Opiskelun ja tiedon jano onkin tässä huoneasemassa suuri.

Venus huoneessa IX
Saatat avioitua ulkomaalaisen kanssa, matkustelua, taipumusta hyväntekeväisyyteen ja ylipäätään antelias ja sopuisa luonne. Voimakas mielikuvitus voi suuntautua mystiikkaan ja yleensäkkin laajojen elämänalueiden tutkimiseen. Onnea ja onnistumista elämässä.

Mars huoneessa X
Olet oikea työmyyrä, etkä halua hevin luopua työnteosta vanhemmalla iälläkään. Asetat itsellesi vaativia päämääriä, olet ankara - ehkä eniten itsellesi.

Jupiter huoneessa X
Jupiter on toinen sosiaalinen planeetta Saturnuksen lisäksi. Se symboloi päivittäiseen sosiaaliseen kanssakaäymiseemme liittyviä asioita, joissa laajennamme sosiaalista elämänpiiriämme ja onnistumme.
Et pidä hienostelevasta tai epävarmasta elämästä, kaikki yksinkertainen ja ennalta määrätty luo sinulle olosuhteet, joissa viihdyt ja tunnet olosi turvalliseksi. Perheen merkitys ja malli, jonka saat lapsuudenkodista, on tärkeä elämäsi onnistumisen kannalta.

Saturnus huoneessa IV
Sinulla on taipumus "pomotella". Olet kuitenkin hyvä toimimaan organisaatioissa ja kannat vastuusi tunnollisesti ja kärsivällisesti.

Uranus huoneessa IV
Olet riippumattomuutta rakastava, jopa perheen piirissä haluat vapautta. Kaikenlainen byrokratia ja pitkäjännitteisyyden puuttuminen tuottavat sinulle ongelmia. Arvostat yksilöllistä vapauttasi, etkä suvaitse, että siihen puututaan.

Neptunus huoneessa IV
Sinua on siunattu epätavallisella kyvyllä tuottaa loistavia ideoita. ƒidilläsi tai jollakulla suvun vanhemmalla jäsenellä on ollut suuri merkitys henkiseen kehitykseesi.






Joo-o....Löytyy tuosta tuttuja piirteitä, muttamutta....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.