IRC-Galleria

mmmmi

mmmmi

under paris skies

vol. whatevSunnuntai 22.10.2006 22:44

nii, ihminen on vähän niinku täytemuffinssi. semmonen, missä on esimerkiks suklaata päällä mut sisällä sellasta vaniljatahnaa. tai mitä vaan. mieti nyt!

a) ekaks me nähdään se mitä siinä ulkona on, esimerkiks suklaata, ja ajatellaan et onpa se hyvä, vaikka mitää ei tiedettäis siitä vaniljatahnasta. kun sitä sit on tarpeeksi kateltu, se syödään, ja sitten huomataanki, että sisällä on jotain ja vasta sit voi sanoa oliks se hyvää vai ei.

b) jos muffinssi on päältä hyvää, sitä olettaa et se on sisältäkin hyvää, ihan automaattisesti. vaikka voihan se olla sisältä sit kuitenkin tosi pahaa. mut jos tietää et se on sisältä pahaa, se ei näytäkkään niin kivalta ulkoa. eikä se voikkaan olla sillon hyvä, jos se on sisältä paha.

c) sitten jos se onkin päältä paha, vaikka joku makkara, ni eihän ketään sit kiinnosta mitä siellä sisällä on. se saattais olla vaikka minttusuklaata, mutkun siinä on makkaraa päällä ni ei kukaan sitä halua maistaa!

d) loppujen lopuks ne on kaikki vaan muffinsseja, ja vaan koska sä et tykkää jostaki tietystä yhdistelmästä, ei tarkota et kukaan muukaan ei tykkää siitä. ehkä jossain joku rakastaa makkara-minttusuklaa muffinsseja, eikä asia sulle kuulu. pysy sä vaan niissä omissa tavis-muffinsseissa sitten, mut älä odota saavas elämästä kaikkea irti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.