IRC-Galleria

mooni1980

mooni1980

Kirjailija, kolumnisti, blogisti, tubettaja ja vapaa mediatoimittaja.

Selaa blogimerkintöjä

Elämäni mielenkiintoisin vappu 8)Lauantai 01.05.2010 17:43

Yöpäivystys on meneillään (ollut koko viikon ja jatkuu aina maanantai-aamulle 9.00 asti). Monan vein perjantaina Turkuun hoitoon samalla kun hain muruRellun korjaamolta. Huh, kylläpäs sitä tajuaakin arvostaa autoaan, sitten kun on pari viikkoa ollut ilman sitä! Julkisilla ollaan ravattu ja hyödynnetty Monan eskarikaverien vanhempien kyytejä. Hillitöntä säätämistä.
Tänä vappuna onkin ollut melkoinen aikataulu. Olin perjantai-aamuna n. viiden aikaan jo kalustoa kokoamassa ja lähdössä toimittajia hakemaan lentokentälle. Sinnehän saapui itse Vanhanen ja "kootut selostukset". Melkoinen ryysis sielläkin, muttei yhtä paha kuin Beckhameja kuvatessa. Näin ollen lasken siedettäväksi sen, että jouduin suurinpiirtein ryömimään kuvaajien välistä, että sain kuvaa herran selostuksista.
No, sitten olikin edessä Monan hakemista, juna-matkaa Turkuun ja auton noutoa, sekä talla pohjassa ajoa stadiin nyt kun se 5-vaihdekin vihdoin taas toimii :) \,,/
Sitten lähdettiin kuvaamaan toimittajan kanssa vappumeininkejä kaupungille. Siitä tuli neljän tunnin aikana hyvin mielenkiintoiset ja monipuoliset materiaalit. Tuumasin että onhan tämäkin tapa viettää vappu: työvuorossa, mutta hauskaa oli :) Mietin sitten, että oli oikeastaan jännempää, kuin olla kavereiden kanssa kännäämässä jossain :p. Silloinhan sitä tulee mokailtua minkä kerkiää ja seuraavana päivänä kaiken kruunaa krapula. Nyt vain kipeät lihakset käsivarsissa.
Yöllä pääsin sitten himaan ja heitin akut lataukseen. Kämppä on lievän kaaoksen vallassa, mutta eiköhän se siitä. Tänä aamuna lähdin vielä vappukulkueet ja muut hakaniemen torin meiningit kuvaamaan. Nyt viimein vapaata... ainakin iltaan asti. Jos ei yllätyksiä tule. Nyt taidan lähteä Eppua ja kumppaneita moikkaamaan kallioon.
Glada vappen till alla :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.